Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kitty is een vechter!

Kitty, een prachtige, lieve en zachtaardige Podenco die snakt naar een gouden mand! Het verhaal van Kitty is, zoals die van vele, minder prettig. Ze is echter een ware vechter, een heuse kampioen zelfs! Na een complicatie bij de sterilisatie operatie heeft ze namelijk infecties opgelopen en moest met spoed weer onder het mes. Hoewel haar overlevingskans nihil was heeft ze zich er dapper doorheen geslagen!

Kitty is een teefje van 5 jaar oud en heeft een gemiddelde schofthoogte van 40-55 cm.

Voor herstel kon Kitty terecht in een opvanggezin in Spanje. Dit was echter maar voor een maandje en ze zit nu weer in het drukke asiel. Hier heeft Kitty het heel erg moeilijk mee.

Ze is zelf heerlijk rustig en aanhankelijk. De drukte en stress Van Het Asiel kan ze maar moeilijk verkroppen na haar herstel met dutjes op de bank. Ze probeert met man en macht te ontsnappen en zelfs over de muren van het asiel te klimmen. Dit komt haar verdere herstel natuurlijk niet ten goede! En dat is ongelooflijk zonde van haar gigantische drang om te overleven.

 

Kitty zoekt gewoon een rustig plekje. Ze is zelf zo zachtaardig en lief, geniet met volle teugen van aandacht, lekker wandelen en spelen maar bovenal ook lekker opgerold dutten! Deze prachtige kampioen verdient toch zeker een plekje? Wellicht bij u? Wij horen het heel graag! Kitty zal u zeker belonen met een leven vol vertrouwen, liefde en aanhankelijkheid!

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Kitty is een vechter!

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×