Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Bimbo, een prachtige pluizenbol

Tags: bimbo zijn heeft

Bimbo, hoe geschikt wil je een hond hebben? Vrolijk, gehoorzaam, speels, evenwichtig, lief, aanhankelijk en sociaal naar mens en hond. Allemaal positieve eigenschappen en Bimbo heeft ze allemaal! En is hij niet schattig met zijn pluizig kopje? 

Bimbo is afgelopen juni 1 jaar oud geworden en heeft een gemiddeld tot grote schofthoogte (40/55cm). 

Bimbo is teruggebracht naar het asiel, omdat zijn vorige eigenaar niet de verantwoordelijkheid op zich wilde nemen en hem niet als onderdeel van de familie zag. Arme Bimbo zit nu weer in de kennel, nadat hij het grootste gedeelte van zijn leventje heeft doorgebracht in een warm huis. 

Bimbo is mooi en vrolijk. Hij is echt een schatje! Zijn grote ogen zijn vol tederheid en zijn glimlach maakt het helemaal af.

Ondanks de grote verandering heeft Bimbo zich erg goed aangepast aan het leven in de kennel. Hij is erg vrolijk en speels en geniet erg van het spelen met ballen. Bimbo is evenwichtig, nobel, aanhankelijk en hij is niet overdreven actief. Ook is hij gehoorzaam. Als je hem roept komt hij meteen. Hij kent “zit” en weet hoe hij pootjes moet geven. Bimbo is sociaal en kan erg goed met andere honden, zowel mannetjes als vrouwtjes.

Hij heeft zich perfect aangepast aan de rest van de roedel in zijn kennel. Hij loopt ook al netjes aan de riem. Laat dit prachtige hondje deel uit maken van uw leven en voor altijd uw metgezel zijn. Bimbo is de perfecte gezinshond!

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Bimbo, een prachtige pluizenbol

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×