Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Lieve Rosa wacht nog steeds geduldig op haar gouden kans

Ondertussen is Haar zus Rosi al geadopteerd in Nederland en natuurlijk geven we de hoop niet op voor Rosa! Helaas blijft ze onzichtbaar bij ons. Ze is nou eenmaal één van die hondjes die qua uiterlijk, ook al is ze prachtig, er niet tussen al de andere hondjes uitspringt en qua karakter op het eerste gezicht helaas ook niet.

Ze is niet de eerste die enthousiast naar je toe komt rennen Met Een enorme glimlach en een kwispelende staart. Ze bekijkt je liever op een afstand en als de drukkere hondjes weg zijn dan komt ze met een gezakt hoofdje en lage oortjes heel rustig knuffelen.  

Rosa is een groot formaat hond van 7 jaar oud.

Ze lijkt één van de vele in het asiel maar niks is minder waar! Ze is speciaal, uniek en prachtig van binnen en buiten!

Rosa is de laatste tijd zoiets als de beschermengel van de zwakkere hondjes geworden. In haar patio verblijven onder andere 3 hele bange hondjes die nog niet klaar zijn voor adoptie. De andere hondjes van haar patio zijn enthousiast en altijd vrolijk, maar toch trekken de bangere hondjes meer naar Rosa. Haar rust doet ze enorm goed. Ze voelen zich veilig bij Rosa en volgen haar wanneer ze rustig naar ons toe komt voor een knuffel. Als je naar één van de bangere hondjes loopt dan volgt Rosa altijd, ze geeft het hondje dan een likje en blijft naast haar/hem staan. Ze houdt ze altijd in de gaten, respecteert ze, steunt ze, weet precies wanneer ze meer of minder ruimte nodig hebben en deelt alles maar al te graag met ze. Echt heel speciaal om te zien!

Wanneer je weer vertrekt volgt ze je altijd mee naar het hek. Ze wil ontzettend graag mee en maakt je dat duidelijk met een enorm trieste blik die om een eigen mandje schreeuwt. Ze blijft kijken door het gaas heen tot dat je uit haar zicht raakt en dan gaat ze met een zucht weer in een rustig hoekje liggen, wachtend tot er weer een beetje aandacht te delen is. 

Rosa lijkt dus misschien op het eerste gezicht een stoere en zelfstandige dame, maar als je haar de kans geeft ontdek je een enorm lieve, zachte en vooral trouwe hond. Een maatje voor het leven! Wie geeft haar haar welverdiende kans?

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Lieve Rosa wacht nog steeds geduldig op haar gouden kans

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×