Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ett kort inlägg om 1. Världsläget, 2. Läget hemma

Magda Gad varnar på facebook att det geopolitiska läget i mellanöstern har skiftat maktbalansen mellan stormakterna, och att det mycket väl kan leda till ett tredje världskrig. Samtidigt så hotar Donald Trump nordkorea med kärnvapenkrig, och i Stockholms skärgård smyger det runt ubåtar stup i kvarten.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att tangentbordet jag beställde, Metadot Das S Ultimate, (Cherry MX Blue) hinner komma innan det hela sätter igång.

Jo vi köpte varsin present åt oss själva inför våran sidenbröllopsdag, jag och jojjo, och då den inträffar på torsdag kan jag sitta och klicka på tangenterna. (vi kommer även att dricka champange)

Apropå det:

På Emil i Lönneberga som vi lyssnade på under nattningen för några timmar sedan var det marknad i Vimmelby, och alla gick och väntade på den stora kometen som väntades krocka med jorden och göra slut på allt det roliga.

Jag hade ritat några bilder som skulle föreställa de nya gardinerna vi satt upp i vardagsrummet men de blev så djävulskt fula att detta inlägg får klara sig Utan bild, utan texten får stå för sig själv denna gång.

Nu kan jag inte skriva mer för nu ska vi kolla lite nya versionen av Twin Peaks.This post first appeared on Captains Blog (rebooted), please read the originial post: here

Share the post

Ett kort inlägg om 1. Världsläget, 2. Läget hemma

×

Subscribe to Captains Blog (rebooted)

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×