Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Life Blogs  >  My Life Blogs  >  Simply Rama my-life Blog  > 

2016-03-19 18:53
I wish I knew how it would feel to be free I wish I could break all the chains holding me I wish I could say all the things that I should say Say them loud say them clear For the whole w… Read More
2016-03-19 18:53
Imagine there's no heaven, It's easy if you try, No hell below us, Above us only sky, Imagine all the people living for today... Imagine there's no countries, It isnt hard to do, Nothing to… Read More
2006-04-13 07:20
Buat saya yang biasa memulai aktifitas dari jam 4.30 pagi, Hujan di pagi hari ini, banyak banget efeknya, here..., let me start my day.. KRIIIIIIIIIIING bunyi weker 4.30 nggak membuat saya k… Read More
2006-04-13 07:14
Kemarin malem saya baru nonton film "the motorcycle diaries", and yes.. it's a great movies... so inspiring.., terutama buat orang-orang muda, Ernesto 'che' Guevara yang digambarkan dalam fi… Read More
2006-03-17 01:00
I missed the opportunity to get you babe to stay with me. Never thought, I'd regret the excuses that I've made like a song, it will fade If there's music in the night, And it's really, real… Read More
2006-03-16 07:36
wah bloggy, umur kamu udah satu taun ya , biarpun buat saya kamu kadang rumit banget.. tapi saya seneng deh main sama kamu mudah-mudahan kamu tambah cantik ya.. kaya saya.. hehe Read More
2006-01-17 05:02
pernah nggak kamu ngerasa benci banget sama diri kamu, kesel, ngerasa ga berguna, memalukan, atau apapun, sampe kamu pingin marah dan teriak sambil ngelempar semua yang ada di dekat kamu… Read More

Share the post

Simply Rama

×

Subscribe to Simply Rama

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×