Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

sedintza cu patos

azi am asistat la o sedintza cu patos, sunt rare sedintzele cu patos in Domeniul Tehnologiei pentru simplu motiv ca Daca vrei in domeniul tehnologiei Ceva nou te costa de te rupe. astfel pasiunea trebuie limitata la ceva ce ai si redescoperi.

in fine, ideea e ca pe o baza de date se punea problema daca e bine sa ai in doua locuri niste fisiere care oricum stau pe stratul urmator (infrastructura hardware) in acelasi loc sau sa le ai intr-un singur loc (ca oricum stau fizic intr-un singur loc respectiv acelasi sertar de diskuri care daca se duc pe p****** tot aia faci)

si eu eram asa pasiv la o discutie in italiana din care intelegeam cam 70% si care din cauza ca faceam efort sa inteleg ce vorbesc imi provoca o mica migrena.

faza geniala e ca la un moment dat din pasiune, un tip care e foarte destept din punctul meu de vedere vine si zice asa ceva de genul: maine dimineatza o sa vin mai devreme la munca si o sa iti sterg un fisier, de fapt mai bine, o sa il suprascriu cu /dev/null (asta e o gluma de linux-ist) si o sa vedem atunci daca o sa iti ajute la ceva faptul ca il ai in doua locuri sau nu, suge-mi-ai pula. ideea asta era .. fac echo /dev/null pe el si ne auzim dupa. iar suge-mi-ai nu reflecta expresivitatea fonetica a lui sugea-mi-ai la fel cum eu nu pot sa descriu rumoarea din sala si disperarea managerului care stia ca ala e in stare sa faca asa ceva doar ca sa le arate ce idioti sunt.

si da, se poate cu patos, cu patima. multe cuvinte comune in italiana si romana, iar azi un "coleg" a zis .. SUNT .. cuvant latin..This post first appeared on Mielu.ro -, please read the originial post: here

Share the post

sedintza cu patos

×

Subscribe to Mielu.ro -

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×