Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

o zi ca oricare alta

Tags: imi pare rau

diferentza intre noi doi este ca eu vorbesc cand sunt revoltat iar tu nu vorbesti niciodata. stiu ca asta e ca si cum ai pune benzina pe oala care fierbe, am trait-o amandoi.

acum, cand ti-ai facut a mia oara cacatul ala de bagaj, te-am rugat sa pui inauntru si lucrurile de la mine dar si lucrurile pe care le-ai adus tu pentru mine, in acest moment, cel putin cele din ultima ta calatorie nu imi aduc nicio amintire placuta. nu dupa ce am aflat si restul detaliilor, nu le-as mai putea privi sau atinge. as vedea prinvind la ele doar durere.

iar sambata seara, imi pare rau pentru unele lucruri si bine pentru altele, am vrut sa vezi ca pot si eu sa fac lucruri la kilogram, lucruri care tu cand le faci ai senzatia ca sunt mare basina, eu zic ca nu sunt si ca e o importanta distructiva pe care o primesc, le consider o fitza de prost gust, iar faptul ca nu le fac nu a insemnat niciodata ca nu le pot face, ci ca nu dau doi bani pe ele si consider ca ceva misto consta in ceva diferit, nu bere la kil si bagat pula in prima gura care a ragait de beata ce e posesoare ei.

si imi pare rau ca te-a durut, ca sangerarile vaginale au ajuns sa fie masura unei iubiri ce moare.

am acum intre picioare ultima ta geanta, ultima transa de lucruri, pe care o sa le las la baba si nu o sa te tin cu ele nicaieri, nici sub patul meu, nici in mintea mea, nicaieri. o sa le ai tu unde vrei. ti-am pus si un pachet de tzigari, sa il arunci sau sa il fumezi, sa faci ce vrei cu el. ti-l luasem ca nu scrie pe el prostia aia cu fumatul ucide. ucide ce ?

schimbatul nu e niciodata ce a facut omul ala, e ochiul belit al celui care priveste si il compara cu exact ce credea el, nu ce era persoana respectiva. in momentul in care o tona de ganduri de cacat schimba culoarea unui om. e diferentza dintre ce credeai ca o sa faca pe baza gandurilor proprii si asteptarilor si ce se intampla in acel moment de atentie.

tipele nu au vreun moment de normalitate in viata lor. discernamantul nu isi gaseste spatiul intre momentele de disperare. singur lucru la care poti sa speri este sa nimeresti pe un trend de disperare ascendent si sa reusesti sa il folosesti in avantajul tau. fara logica acolo unde logica nu functioneaza. si cu toate astea eu toata viatza mi-am dorit exact opusul, tot timpul, hai sa facem din unu plus unu un doi, nu un cacat cu forma de lebada.

si eu m-am saturat de prostia asta, de faptul ca imi pierd timpul si energia cu niste lucruri penibile, cu niste explicatii obositoare si niste certuri prostesti. si in timp ce eu o ard asa, timpul trece, si in timpul asta lucrurile se schimba in bine pentru toata lumea si in rau doar pentru mine. si urasc sa pierd asa lupta, sa pierd asa timpul, sa imi irosesc asa energia. stiu, e vina mea ca am dat prea multa importanta acestei relatii, daca nu faceam asta era ok.

si preferam dupa doi ani sa profit de ocazie sa cumpar un tort cu trei lumanari si sarbatoresc o trecere intr-un nou an si sa nu fiu nevoit sa rup pisica. si da, stiu ca vezi numai ce fac eu si nimic din ce faci tu. toti facem asa.

si nu vreau sa zambesc a prost si automat la toata lumea, ca sa trezesc emoatie sau nu stiu eu ce cacat de sentiment in orice starv ce imi iese in cale, vreau de exemplu cand sunt suparat sa pot sa cobor pe scari in pielea goala si sa merg la manelistul blocului care mi-a pus de atatea ori muzica cand nu voriam sa aud vecinii cum bat in tzeava si sa sun la usa, si fara sa zambesc sau sa scol pula la el sa imi cer scuze ca sunt abatut si sa il rog ca in acel moment in care el nu isi traieste prin vibratia difuzoarelor sentimentele sa imi puna si mie o melodie ca m-am saturat de the final cut.This post first appeared on Mielu.ro -, please read the originial post: here

Share the post

o zi ca oricare alta

×

Subscribe to Mielu.ro -

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×