Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Buku Kraftangan Felt

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Ada sesiapa yang minat kraftangan Felt? Haaa...buku ini memang sesuai. Buku ini sebenarnya noe beli bulan lepas..harganya baru RM24 je...ini tak termasuk harga pos. Terdapat banyak jenis bunga felt yang dihasilkan dalam buku ini. Malah cara membuat bunga felt tersebut ditunjukkan satu persatu, peralatan yang digunakan .. juga di tunjukkan dalam buku ini. Jenis jahitan dan pola juga ada dalam buku ini. Buku ini pun menggunakan kertas yang berkualiti dan penuh warna warni. Memang menarik.



Masa noe terima buku ini, ada dikirimkan bersama cenderahati (tengok gambar kat bawah ni)...cenderahati ini sebagai cubaan untuk menghasilkan kraftangan felt. Gambar tu dah tak cantik...sbb anak noe dah buka.


Cenderahati
Sebenarnya penulis buku ni Norliza Samingon merupakan kawan satu tempat kerja noe dulu. Dia memang jenis kreatif. Tahniah Beb...usaha yang tanpa mengenal erti putus asa..akhirnya sudah terhasil. Teruskan usaha k.

Sesiapa yang berminat untuk membeli buku ni, boleh pergi layari laman facebook Sekoci's Craft House.








This post first appeared on NOesuhaimi, please read the originial post: here

Share the post

Buku Kraftangan Felt

×

Subscribe to Noesuhaimi

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×