Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Esbós d'infantesa

Desconec l'autor de l'adaptació, però m'ha fet somriure aquesta original versió catalana de "Torn", de Natalie Imbruglia, que m'ha enviat la Meva neboda Anna.

En poc més de 3 minuts, m'ha arribat l'esbós de totes les cançons de la meva infantesa, i amb elles, moltíssims records s'han dibuixat nítidament...

Anys de faldilles exageradament curtes que ressaltaven les meves infinites cames saltironejant; els rinxols gronxant-se al ritme del "Sol solet", quan la foscor del cel amenaçava no deixar-nos sortir al pati o anar d'excursió; el "Cargol treu banya", tot pessigollejant els espantats caps fugissers d'una galleda plena a vessar, en aquelles sortides al camp amb el pare, just quan parava de ploure.

Els fallits intents de la mare amb "L'escarabat bum-bum" perquè no em resistís al punxegut i odiós supositori, quan no baixava la febre; les inoblidables crispetes ensucrades de la iaia Maria fetes al foc de llenya, amb aquella "Masovera" que comprava per tota la setmana al mercat; la meva trapella germana Olga enfilada a les meves espatlles, tronxant-se de riure, bramant el "Gegant del pi" (alguna vegada amb dutxa final inclosa); aquells primers acords desafinadíssims de "La lluna, la pruna", amb la guitarra regalada per l'avi Quim.

Podria evocar molts més instants doncs són cançons que han bressolat la meva història, les tinc gravades ben endins. No calgué cap esforç per recuperar-les i cantar-les a la meva estimada "Marieta de l'ull viu" particular, quan era petita, i sé que tot i que ara prefereix la versió de la Imbruglia, d'aquí uns anys, serà ella qui les recordarà i les entonarà, transmetent-les amb tendresa...


Gràcies Anna pel regal i per aquest somriure preciós que imagino ara. Cantes amb mi? ;-) T'estimo

align=justify>


I aquí la versió original... :-)


This post first appeared on Myt. Espurnes De Somnis, please read the originial post: here

Share the post

Esbós d'infantesa

×

Subscribe to Myt. Espurnes De Somnis

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×