Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Eleccions generals espanyoles 20-D, l'hora de la veritat

Mariano Rajoy, el president pepero i rei del plasma
La cursa final ja ha començat a les 9 del matí d'avui. Caldrà esperar a les 8 del vespre per a començar a conèixer alguns Resultats inicials, tant bon punt se'ns vagin facilitant, als ciutadans, Els Resultats dels diferents sondejos que s'hauran fet al llarg de les 11 hores de la jornada electoral. 
No obstant, i siguin quisn siguin els resultats, aquella historieta de TBO que els del PP s'han tret de la butxaca durant la campanya electoral de que ha de governar la llista del partit més votat, no té raó de ser. 
El Mariano Rajoy s'ha atipat, s'ha afartat de repetir-ho per activa o per passiva. Que vagi parlant. De cap de les maneres un partit, el que sigui, no té perquè governar amb un 25 o 30 per cent, si la suma de dos partits superen, per exemple, el 40 o el 45 per cent o superen aquest percentatge com podria ser la suma de Podemos i del PSOE, per exemple.
Són tantes les ganes del PP de mantenir-se a la Moncloa per a aplicar les politiques de retallades amb les pensions i amb la precarietat laboral entre d'altres seguint les perverses directrius de l'Angela Merkel, la matrona de la UE, que per Responsabilitat politica i respectant amb escrupolositat la veu de la ciutadania del conjunt d'Espanya, les esquerres tindran l'obligació moral i ètica d'agrupar-se per a formar un govern realment progressista. 
El PSOE, Podemos, IU i demés partits amb sentit de responsabilitat, han de fer una sòlida pinya per a arraconar el PP i a la nova Dreta maquillada de fals progressisme de Ciudadanos, que per boca del seu cap de llista, Albert Rivera, ja ha anunciat que donarà suport a l'extrema dreta del PP.
Resultats de la jornada electoral del 20-D del 2015
Addenda.- Podemos i les confluències.


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

Eleccions generals espanyoles 20-D, l'hora de la veritat

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×