Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Mariano Rajoy, el cínic que ara afirma que està disposat a dialogar

S'ha de ser un cínic pervers per afirmar que ara està disposat a dialogar. Ho diu Mariano Rajoy, el president espanyol en funcions, ara que ha rebut el menyspreu i una fortissima clatellada dels electors d'aquest sofert i patètic país que en diuen España.
És que el tal Mariano Rajoy ha sapigut dialogar alguna punyetera vegada en els últims quatre anys?.
Amb la seva ja perduda majoria absoluta que ha utilitzat barroerament per tirar pel dret i aprovar totes les normes i lleis que li han semblat durant els darrers quatre anys, ara ens diu que està disposat a dialogar aquest politic mediocre?.
Quina poca seriositat i quin índex més elevat de baixesa politica que demostra tenir el Rajoy. La ciutadania en una gran majoria, ahir dia 20 de desembre, a Les Urnes li va dir al Rajoy i al seu Partit, el partit del gran capital, que se'n vagi cap a casa que ja en tenim prou i massa de prepotència, de politiques antisocials i d'austeritat, de desnonaments, i de l'empobriment de milions d'espanyols, mentre que a l'entorn seu i del seu partit s'ha desfermat la corrupció mai vista en els 37 anys de democràcia.
El poble ha dit prou a tanta porqueria politica, i si el Rajoy no plega i se'n va, la resta de partits, al marge de C's, el partit també de dretes del Rivera, l'ha d'obligar a fer-ho negant-li el vot i/o l'abstenció per a investir-lo president en minoria parlamentària.
I aqui entra en joc el segon partit més votat, el PSOE. Caldrà veure què farà finalment el Pedro Sánchez i la cohort socialdemòcrata que l'envolta a Ferraz.
No és fer volar massa la imaginació si molts de nosaltres, els simples electors, pensem que Pedro Sánchez i els seus es veuran abocats a suportar fortes presions politiques i també econòmiques, no ja de dintre del nostre país sinó que també de la UE, especialment de la gran matrona Angela Merkel i del seu insuportable i patètic ministre d'economia.
Si el PSOE cau a la trampa de les presions que segur que haurà de suportar, i facilita l'investidura de Rajoy, el seu pròpia electorat no ho entendrà. Recordo que els socialdemòcrates alemanys estan governant de bracet amb el partit conservador de la Merkel. Alerta doncs a les decisions que es prenguin des de Ferraz.
Tampoc es quedaran quiets els de l'Ibex35 i els de la CEOE, ni les èlits politiques conservadores de la Unió Europea, faltaria més. Tot sigui per a evitar pèrdues econòmiques per culpa de la democràcia i, per tant, de la voluntat popular i sobirana que es va explicitar ahir a les urnes repartides arreu de tot l'Estat espanyol.
També caldrà estar ben a l'aguait del que diguin i facin els de Podemos/En Comú Podem en l'àmbit estatal. Cal estar molt amatent i no perdre'ls de vista a cap d'ells.
Addenda.- Els sous i prebendes dels diputats i senadors.


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

Mariano Rajoy, el cínic que ara afirma que està disposat a dialogar

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×