Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Recep Tayyip Erdogan s'atrevirà a desencadenar la tercera gran guerra europea?

El sultà turc sempre a mirat al criminal Estat Islàmic amb simpatia
Les ambicions de poder i territorials sense limit que té el sultà Turc, Tayyip Erdogan, que nira cap a les ïlles gregues de l'Egeu com si fossin de propietat i segell turc, arribaran a desencadenar més aviat que tard la Tercera Gran Guerra Europea?.
Tant el partit d'Erdogan, AKP, com el CHP, principal partit de l'oposició, estan completament d'acord en ocupar l'esmentat conglomerat d'ïlles gregues per a izar-hi la bandera de la mitja lluna islàmica, i escombrar la bandera blanca i blava grega que ostenta clarament una creu.
La picabaralla entre les dos forces politiques del sultanat turc de l'Erdogan, de fet, no són noves, simplement s'estan crispant més del que seria desitjable. Els tractatsde Lausana del 1924; els acords turcs-italians de l'any 1932 i el tractat de Paris del 1947, tots tres, ratifiquen solemnement que totes les ïlles de l'Egeu pertanyen a Grècia. A què ve tant de soroll de cimitarres islàmiques i de patriotismes corànics a les mateixes portes d'Europa?.
Què fa la Comissió Europea i, en concret, la comissària d'afers extreriors de la UE davant d'aquest perillós repte politic que podria provocar un conflicte bèl.lic en un obrir i tancar els ulls?. Recordem l'ocupació turca de la meitat de l'Illa de Xipre l'any 1974, on fins aleshores convivien greccs i turcs amb normalitat i sense problemes.
Tornarem els europeus,a viure una altra confrontació bèl.lica, tenint en compte que Grècia és membre de plè dret de la Unió Europea i, per tant, en cas de ser atacada tota la comunitat d'Europa s'haurà de posar immediatament al seu costat per a defensar-la enfrontant-se a l'invasió turca?.
Turquia és, per antonomassia, un pais que no ha pait mai que els europeus fotessin fora a les ordes islàmiques otomanes del cor d'Europa. Turquia té unes ansies d'expansió ilimitades, i la seva crueldat per a aconseguir els seus propòsits tampoc tenen limits ni morals, ni ètics ni d'humanitat. Turquia a començaments del segle XX va cometre un cruel genocidi del poble armeni, i l'any 1922 en va cometre un altre contra cristians i armenis a l'Anatòlia. Turquia és un poble violent en si mateix, i així ho demostra la història. Erdogan mai en té prou, fent-se construir aquest palau de 1000 habitacions que ha costat al seu país entre 300 a 500 milions d'euros.
Aquest parell de feixistes s'assemblen força, no trobeu?
Erdogan és insaciable, i ho és tant que fins i tot des de fa setmanes bombardeja al pobls kurd que pertany al país veï, és a dir Siria, que està en guerra contra les restes merdoses de Daesh (Estat Islàmic) que ha protegit Erdogan, i de terroristes que curiosament són armats per la coalició internacional liderada pels EEUU. 
Erdogan no ho amaga, tanteja la situació per apoderar-se d'aquest territori fronterer Turc-sirià aprofitant les debelitats del règim totalitaria i criminal del clan Assad.
Que Europa no badi, i que no ens tinguem de veure embolicats en una guerra mai desitjada provocada per l'islamisme radical turc i les ambicions territorials i també religioses de l'insaciable i orgullós Erdogan. Costa d'entendre que els turcs formin part de l'Aliança Atlàntica, igual com Grècia i la resta de països de la UE, i que aspirin a provocar una confrontació interna entre socis. 
Si això arribé a succeir, adéu Europa i adéu a les llibertats i drets socials i politics conquerits en el món occidental, un món que no té res a veure amb l'islam i la seva subcultura.
PD.- El cap de govern grec, Alexis Tsipras, fa dos anys, ja va reconèixer en una visita que va realitzar a Israel, que Jerusalem és la capital de l'Estat Jueu d'Israel, molt abans que ho hagi fet Donald Trump. Aquests reconeixements, que no han fet més que començar, en vindran molts altres, enutja al sultà turc.


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

Recep Tayyip Erdogan s'atrevirà a desencadenar la tercera gran guerra europea?

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×