Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Catalunya i España són victimes de les politiques esperpèntiques i sectàries

La imatge no necessita comentaris. Parla per si sola
Els temps que els catalans estem vivint i suportant després del 26 d'octubre passat, que va culminar amb una proclamació fallida i inútil de la República Catalana, i la convocatòria inverosimil d'eleccions catalanes que es van fer des de la Moncloa o des de Gènova, tant s'hi fot, el passat dia 21 de desembre, és tot plegat tant esperpèntic, que només puc fer que cagar-me amb els politics i amb la politica.
Ja fa anys que Vaig optar per abstenir-me en qualsevol de les convocatòries electorals, fossin municipals, catalanes, espanyoles o bé europees, i així ho vaig fer durant vora 9 anys, peró el dia 21-D vaig trencar la promesa que em vaig fer, i vaig anar a votar, atorgant el meu vot a ERC. No em va servir de res anar a votar, ben al contrari. 
El que m'ha causat la meva desencertada decisió del 21-D, no és ja desconcert, que també, sinó que a més em fa sentir cabrejat amb mi mateix, em sento enganyat, estafat i burlat per una més que mediocre i fastigosa casta politica catalana i espanyola, dominades per les seves incapacitats de diàleg i de respecte a les lleis i a la veracitat. Són uns miserables manipuladors.
La patètica imatge de l'ex president de Catalunya, Carles Puigdemont, que des de que va fugir a Bèlgica per a esquivar la justicia espanyola, parlant des dels núvols plasmàtics i donant ordres des de la distància als seus, als de la CDC, avui PDeCAT. Són els mateixos i les mateixes...,  i com diuen per aquelles terres aspres i i amples de Castella tanto monta, monta tanto.
Que Puigdemont posi pel davant de tot, i pel damunt de Catalunya, les seves reivindicacions per a ser president de Catalunya, quan ell sap molt bé que no ho pot ser des del punt de vista juridic i legal, ja no és patètic, és que resulta insultant i ofenssiu per als catalans.
Puigdemont ha ultrapassat la ratlla roja de la deshumanigzació politica i també humana en tota aquesta fastigosa sotiació. Ni s'ha dignar a parlar bi una sola vegada amb l'esposa de l'Oriol Junqueras, que fou el seu vicepresident del Govern. És tan egòlatra, aquest tal Puigdemont, que la seva fatal imprudència comesa el passat dia 26-O a la tarda convocant el plè per a la proclamació de la República, en lloc de convocar eleccions com va estar a punt de fer.
Aquella tarda, l'ex president, va passar de ser acusat de traidor per sectors radicals independentistes i per les destructives manades antisistema de la CUP, per a passar a ser acusat de covard, al fugir de nit cap a Bèlgica per a no retornar, malgrat que va afirmar des del seu plasma que ho faria si era elegit. A més de covard ens ha sortit mentider i manipulador.
Mai cauré en la tentació de tornar a anar a votar, sigui quina sigui la convocatòria. No hi tornaré a fer l'idiota com ho vaig fer el 21-D. Ja us ho fareu. Mai més anairé a votar a morts vivents.
Per cert!, Déu-n'hi do l'epesctacle depriment i escandalós que ens estan oferint els del PP, hereus directes del franquisme, i la dreta de la marca Ciudadanos, amb un líder que l'any 2009 va concòrrer a les eleccions eurpoees agafat de la maneta de l'extrema dreta europea. Ciudadanos és la marca blanca del PP, la cosa està clarissima.


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

Catalunya i España són victimes de les politiques esperpèntiques i sectàries

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×