Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

El temps que es preveu per a Europa i el canvi climàtic que ja el tenim aqui

EL TEXT INDICATIUEL TEXT INDICATIU
És evident que les notables i evident anomalies climàtiques que estem patim per tot el continent europeu, i que aquest hivern s'han modtrat amb tota la cruesa, ens avisen i alerten que el canvi climàtic no era una quimera d'un grapat d'eixelebrats i somniatruites. 
Huracans destructius han travessat Europa d'oest a est causant destroces materials i desgràcies humanes com mai.La sequera que patim a la peninsula Ibèrica, és un altre avís del que ens espera a mig i llarg termini, si no som capaços de reaccionar amb urgència, tot exigint als governants tant d'Europa com especialment dels països occidentals, que cal actuar ja, i deixar-se de cimeres i reunions dels poderosos que no ens porten en lloc.
Les reserves d'aigua emmagatzemades als pantans espanyols i catalans han anat mimvant any rere any, i el 2017 ha sigut l'any més dramàtic, ja que malgrat les tempestes de pluja i neu enregistrades durant les darreres setmanes, no han acon seguit reduïr el dèficit alarment d'aquestes imprescindibles reserves d'aigua.
Ens diuen que d'ací a 48 a 72 hores les coses podran canviar, perquè ens arribaran més pluges i més neu, especialment a les regions del noroest peninsular i als Pirineus que podran ser en forma de neu. Tot val, pluja i neu, tot són reserves d'aigua, i tot anirà a parar, tard o d'hora, als pantants quan arrivi la primavera i el desgraç.
És preocupant la moratoria que la Unió Europea ha aprovat pel que fa al consum de carbó (lignit) com a combustible, al tractar-se d'una matèria altament contaminant i causant de l'esfalfament global del Planeta.
Els forts interessos d'alguns països com Alemanya i España, que no han deixat d 'extraire carbó dels seus subsòls, per exemple, han fet que fos més important aquesta activitat contaminant, que les conseqüències d'aquesta activitat minera i consumista.
Està clar que la casta politica de la podrida politica ens enganyen i ens venen la mercaderia que els interessa a ells, encara que sigui en detriment de la salut dels ciutadans, de la seva qualitat de vida, i de la destrucció d'ecosistemes sencers degut al canvi climàtic.
Aquesta gent no mereixen ni el perdó ni la comprensió de la societat mundial. Es mereixen la condemna social a nivell mundial.
EXPLICACIÓ DE LA IMATGEEXPLICACIÓ DE LA IMATGE
Resulta indignant i insultant que els politics i els governs es freguin les mans observant com l'Àrtic està perdent extensió i densitat de gel any rere any, amb tots els riscos climàtics que això comporta i comportarà a curt termini, simplement perquè aquest oceà gelat aviat podrà ser transitable tot l'any per baixells comercials, que transportaran tota mena de mercaderies contaminants.
EL TEXT INDICATIU
Previsió meteorològica i climàtica al Planeta per a les properes 48h


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

El temps que es preveu per a Europa i el canvi climàtic que ja el tenim aqui

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×