Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Avui, 21-D, Catalunya no es pot permetre que la pugui governar la dreta

Heus ací el quartet del 155, els del número de la Bèstia
Avui, dia 21-D, una jornada marcada pel número de la Bèstia, el 155, he votat decididament ERC, amb la finalitat última de barrar el pas, totes per totes, a la Dreta de Libertas reencarnada a les files de Ciudadanos del Alberto Rivera i Cia.
De moment els catalans tenim sort, perquè, segons el cinquè i darrer sondeig que ha fet públic El Periodico de Catalunya en l'edició d'Andorra, la dreta més recalcitrant espanyola, sumant Ciudadanos, PP i PSC-PSOE, sortosament no assoleixen els nombre de diputats suficients per a la majoria absoluta al Parlament de Catalunya.
Possiblement que tampoc l'assolirann els de l'altra bàndol, ERC, JxCat i l'espúrea CUP, i per tant, els de Catalunya en Comú-Podem, tindrien la clau mestre per a desencallar els resultats, atorgant l'abstenció, o els vots, a la dreta o al sobiranisme. 
La meva intenció de vot des de fa setmanes, era votar a la formació esmentada, la del Xavier Domènech, peró després de l'estirabot espanyolista que Juan Carlos Monedero va llençar contra l'anterior Govern de Catalunya tractant-los de bjos i veneïnt el 155, m'ha obligat des del punt de vista emocional, moral i tembé ètic, atorgar el meu senzill vot als d'ERC, per alló de barrar el pas a la dreta. Monedero la va cagar, i ell i els seus ho han de pagar.
Resultats de la cinquena i darrera enquests d'opinió d'El Periodico de Catalunya
He votat de bon matí. A les 9.27 minuts d'avui, he dipositat el meu vot a l'urna del meu col.legi electoral, amb l'esperança d'ajudar així, a aplastar les ambicions de de la supèrba Inés Arrimabas i del seu soci Alberto Rivera que, per cert, diuen que ha marxat a viure a Madrid..., quin descans per a tots nosaltres.
Els resultats són, a hores d'ara, imprevisibles. Pot passar de tot fins les 8 del vespre, peró una cosa sí que tinc molt clara, i és que si ERC supera en vots i en escons als de JuntsxCat, el proper president de la Generalitat de Catalunya hauria de ser l'Oriol Junqueras, o bé un altre dels diputats electes d'aquest partit, i no l'ex president fugit a Bèlgica, que va abandonar els seus que van ser empresonats, i encara queden el Junqueras i Forn engarjolats pel despotisme espanyolista.
Addenda.- Per cert, des d'aquest enllaç es pot seguir l'evolució dels resultats electorals d'avui a Catalunya, i si vols també des d'aquest enllaç, pots consultar els resultats de les comarques de Tarragona, a partir de les 8 del vespre.
I avui, a les 4 de la tarda i 28 minuts, hora UTC, haurem entrat a l'hivern astronòmic amb bon temps i temperatures més atemperades. Serà a partir del dilluns, dia de Nadal, que el temps s'anirà espatlllant, perquè ens arribarà una borrasca que portarà la tan desitjada pluja.
Posició de la borrasca que ens arribarà a partir del pas del dia de Nadal a Sant Esteve


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

Avui, 21-D, Catalunya no es pot permetre que la pugui governar la dreta

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×