Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

La Catalunya esperpèntica que s'encamina a les eleccions del 21-D

C. Puigdemont, la bandera espanyola sempre ha onejat a la Plaça St. Jaume
Seria demanar molt que l'ex president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, calli una miqueta, que s'assossegui i prengui bones tasses de tila?. A què ve ara, ex president, proposar als catalans que considerem el fet de sortir de la Unió Europea?.
Ara demaneu això als catalans?. Peró què ha estat fet fins fa poques setmanes el conseller d'afers exteriors de Catalunya, Raül Romeva?. No ho tenieu tot lligat i ben lligat ambn aquella colla de buròcrates i politics mediocres de Brusel.les?. 
Hem anat, Els Catalans, d'una banda a una altra per la via de la ruptura unilateral, enganyats pels qui fins fa poc, deien que governaven els destins de Catalunya. Els bancs i les financeres no marxarien, ben al contrari, es barallarien per venir a casa nostra. Ens deieu que España ens robaba i que teniem un dèficit de 16.000 milions d'euros..., era mentida, una gran estafa politica gestada des dels mateixos governs sobiranistes.
Han marxat vora dues mil empreses; han fotut el camp els dos bancs catalans que encara ens quedaven; l'economia del nostre pais es retreu i s'alenteix perillosament, i hem viscut, tots els catalans, els d'un i altre vàndol, enfrontats innecessariament, provocant trencadisses fins i tot entre amics i familiars.
Tot plegat per a que s'obrissin les portes de les presons per a una part de l'ex govern de Catalunya, i per a que una altra part, amb l'ex president al capdavant, fugint de Catalunya per anar-se'n justament a Bèlgica, la seu central de la UE.
És patètic i esperpèntic que el que ha sigut el darrer president de Catalunya que, juntament amb el conseller Romeva i d'altres politics de la seva corda, s'omplien la boca cantant les excel.lències de la UE tot assegurant-nos que la independència no comportaria sortir del concert comunitari europeu, i ara diguin que caldria sortir-ne d'aquesta UE. És una clara actitud infantil i estúpida.
Catalunya en Comú tindrà la clau del nou Govern de Catalunya
A qui voleu enganyar?, us penseu que els catalands som tant imbècils com per no veure que les reaccions de Puigdemont són revanxistes, carregades de ressentiments...
Crec que a hores d'ara plantejar sortir o no de la UE està fora de lloc. Jo, en concret, desenganyat des de fa anysde les politiques de la Unió Europea i de la seva mediocritat politica manifesta, a les dues darreres convocatories per a les eleccions al Parlament Europeu, ja no hi vaig perticipar.
Porto tretze anys cagant-me personalment amb la UE, perquè és una macro organització controlada i dominada pel capitalisme més sever i descarnat, que no ha fet gairebé res per a millorar la qualitat de vida de la societat europea en el seu conjunt,.
L'any 2019, on se'ns tornarà a convocar per a elegir un nou parlament europeu, tampoc penso anar a votar. Per a mi, la UE, fa anys que és morta i en estat d'evident putrefacció..
Per cert, si durant la campanya del 21-D tot el discurs politic de tots plegats només oscil.la en retrets mutus, en sobiranismes descafeinats i inútils i en donar corda a la dreta més dura del país, PP i C's, molt possiblement que el dia 21 de desembre tampoc aniré a votar. Em quedaré a casa..., i qui dies passa anys empeny, o aixó diuen.


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

La Catalunya esperpèntica que s'encamina a les eleccions del 21-D

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×