Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

El PSC-PSOE és una cadena de despropòsits que els pagaran el 21-D

750.000 Catalans s'han reunit al carrer Marina i carrers transversals de Barcelona per a demanar la llibertat dels presos politics catalans que el govern del PP manté empresonades a presons espanyoles.
750.000 catalans que hem demanat units la llibertat per a ells i elles, i hem reclamat un cop més que les forces politiques i socials de la nostra nació, plantin cara decididament a les forces espanyolistes que també concorreran a les eleccions del dia 21-D.
Els hi hem de plantar cara i barrar-los el pas democràticament i a  cop de vot, tot omplint les urnes dels col.legis electorals de tot Catalunya per a que ningú del PSC-PSOE, ni de Ciudadanos ni del PP assoleixin el Govern de la Generalitat de Catalunya. El dia 21 qualsevol català que ho té tot al seu lloc, encara que estigui a 39º de febre, hauria de tenir l'obligació si més no moral i ètica, per a anar a votar. Cal aquest esforç per anar assolint els nostres drets que ens han arrebassat amb l'article 155, i per anar avançanr sense presses però sense pauses pel camí de la sobirania plena i per la República Catalana.
El Miquel Iceta s'està cavant la seva tomba politica, i el Pedro Sánchez també, si més no pel que fa a Catalunya. Només ens faltaba saber que us heu aliat amb els demòcrates cristians del Duran Lleida, i que festejeu amb l'ambiciosa Inés Arrimadas i el seu líder, ex Libertas, Alberto Rivera. 
I no cal dir, que el Miquel Iceta també manté contactes tot sovint amb els del PP, especialment dels de Badalona, amb la finalitat de fer un front comú espanyolista contra, no js l'independentisme dels catalans, sinó que també contra el sobiranisme i el catalanisme progressista de sempre.
Al Pedro Sanchez el que menys el preocupa i neguiteja és Catalunya. 
Ell i els seus escolanets que li rieun les gràcies, com és el cas del Miquel Iceta, el que l'interessa és tenir el reconeixement dels seus fidels i continuar al capdavcant del PSOE, d'aquell PSOE que gràcies al ribot que l'Alfonso Guerra va passar per sobre del text de l'Estatut del Pasqual Maragall, va quedar desvirtuar, tarat i restingit, aixó si, amb el suport incondicional del PP quan Rajoy n'era el secretari general.
El PSC-PSOE ens oferirà a tots el catalans de cara el 21-D, una escudella catalans tan desvirtuada i adulterada, que més aviat serà un cocido madrileño que cap altra cosa que ni de lluny tindrà res a veure amb la nostra suculenta i saborosa escudella amb el seu bullit. El dia 21-D ja ho pagareu a les urnes. És qüestió d'esperar el dia imposat per decret des de les llunyanes terres castellanes.
Vosaltres, els que us autodenomineu constitucionalistes, heu de saber i entendre que a Catalunya mai reunireu als carrers de Barcelona manifestacions dce més de dos milions de manifestants o de 750.000 ciutadans com la d'avui. Catalunya té la sort de seu un país plenament europeu i amb me ntalitat europea des de fa anys i panys.


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

El PSC-PSOE és una cadena de despropòsits que els pagaran el 21-D

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×