Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Mohamed Houli Chemlal i Driss Oukabir romandran tancats a la presó

Mohamed Houli Chemal estava a la casa d'Alcanar quan va saltar pels aires
El jutge Fernando Andreu decideix encertadament mantenir reclosos a la presó incondicional i sense fiança, als gihadistes islàmics Mohamed Houli Chemal i a Driss Oukabir per estar directament  involucrats en la preparació i execució dels criminals atemptats terroristeds islàmics comesos a Cambrils i a Barcelona el passat dia 17 d'agost.
Concretament, Mohamed Houli era un dels tres terroristes que estaven a la casa ocupada il.legalment d'Alcanar on esd preparaven els explosius i a on s'acumulaven més d'un centenar de bombones de gas butà i ferralla per a utilitzar-la com a metralla per a causar els majors d'anys a les persones innocents. Houli va resultar ferit de consideració, mentre els altres dos higadistes islàmics, un era l'imam de Ripoll, van morir a resultes de la forta explisoó que va destruir l'habitatge.
L'altre higadista islàmic , Driss Oukabir, germà d'un dels terroristes musulmans abatuts a Cambrils per la policia, va ser el responsable de llogar una de les furgones que es tenine d'utilitzar per a realitzar els atropellaments massius a les dues ciutats catalanes.
Per als ciutadans i especialment, i molt en concret, per als familiars de les 16 victimes mortals i dels ferits de diversa consideració que van caure a les urpes del terror criminal musulmà, no s'entendria la decisió de concedir la llibertat condicional a aquests gihadistes que demanen Els Seus advocats.
Amb els seus antecedents i amb la seva declarada participació activa, si més no, en la preparació dels mortals atemptats, per a la seguretat de tots nosaltres, que estiguin tancats a la presó, és una garantia per a que aquest parell de musulmans radicalitzats, no tinguin una altra vegada ni mai més temptacions assassines cristianofòbiques.
Que la justicia no tingui presa per a deixar-los sortir al carrer com si res hagués passat, i com si res hagessin fet per a que el dia 17 d'agost s'executès la carnisseria que van cometre els seus amics gohadistes islàmics que, per aort de tots, ja deuen estar ben enterrats.
La perversitat humana sortosament sempre es paga tard o d'hora.


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

Mohamed Houli Chemlal i Driss Oukabir romandran tancats a la presó

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×