Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

La Unió Europea està plena de merda politica, econòmica i social

El poble està fart, cansat i cabrejat. Sorprèn, potser, que passem de la UE?
Quan penso amb la Unió Europea sempre em ve al cap una pregunta: Què ha fet Europa per als europeus en general, a banda d'empobrir-nos i marginar-nos durant tants anys?. Només se'n recorda dels ciutadans quan s'atansen eleccions i per a demananr-nos el vot. 
No importa si els demana la Merkel, El Rajoy, el Tsipras o l'Hollande, etc, perquè en definitiva tots ells i elles el que volen és continuar remenant l'olla i mantenir la mamella ben plena per a afavorir als banca i a les financeres, o a l'Ibex35, tanto monta monta tanto.
On són les esquerres d'aquesta patètica, esperpèntica i inútil Unió Europea?. On és la miserable i residual socialdemocràcia que s'ha afartat, any rere any, de votar al Parlament Europeu ben al costat de la dreta més conservadora i recalcitrant?.
Una Unió Europea que ens governa des de Brusel.les amb tot un seguit de buròcrates mediocres que sempre estan defensant els interessos macroeconòmics encara que això signifiqui miseria, fam i desesperació per a desenes de milers d'europeus?. Quants espanyols i/o espanyoles no s'han suïcidat en els darrers set o vuit anys afectats per la desesperació de veure's desnonants, sense feina i sense possibilitat de trobar-ne?. 
Aquesta és la Europa que defensen els obedients cumplidors de l'austericidi més sever i descarnat que Europa hagi viscut mai, i que al damunt encara vàrem de tenir de salvar la banca..., la miserable i lladre banca encara que aquestes entitats siguin lladres legals.
Aquesta Unió Europea que permet una entrada massiva d'immigrants d'arreu, obrint les portes de les fronteres per on, n'estic segur, ja s'han colat milers de terroristes criminals musulmans disposats a atemptar contra els ciutadans innocents, mai la podré respectar ni sentir-me-la meva. Hem obert les portes a la criminalitat musulmana, i a la criminalitat internacional, per xemple, procedents de l'Europa de l'Est o de països sudamericans, etc. 
A Espanya, sense anar més lluny, s'han disparat els actes criminals relacionats amb bandes de lladres, de proxenitisme, de tràfic de persones per a la prostitució.., sovint ens assabentem de detencions de "pacifics" ciutadans musulmans que, oh quina sorpresa, ningú sospitaba d'ells peró que són detinguts per la seva relació directa amb la banda criminal musulmana de Daesh, etc.Què fa aquesta agònica UE per a que els joves tinguin un futur segur i una feina garantitzada i digne?.A Espanya el govern conservador del Rajoy només fa que cantar victòries amb la creació de nous llocs de treball..., perqò de quines feina i de quins contractes parla aquest home?. Contractes per hores, per mitja jornada, o per temporades estirant molt. Precarietat laboral i al damunt pèssimament pagada. 
A aixó n'hi diuen la fraternal i unida Unió Europea?. És per cagar-s'hi. No em sorprèn gens ni mica que la majoria d'anglesos que van votar al referendum del Brexit, decidisin fotre el camp d'aquesta merdosa i inhumana Unió Europea.
El conflicte ja el tenim servit: Alemanya contra Anglaterra. El marcador, de moment, 0 a 0.


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

La Unió Europea està plena de merda politica, econòmica i social

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×