Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Barack Obama i Hillary Clinton van deportar 2.5 milions d'immigrants

Donald Trump, el president electe dels EUA
La hipòcrita Amèrica de Barack Obama i de la Hillaty Clinton que fou la seva secretaria d'Estat Durant Els Primers quatre anys del govern d'Obama.
Resulta que aquest parell de politics demòcrates, a punt d'extingir-se, i màxims responsables de les politiques internes i exteriors dels EUA, van deportar a més de dos milions i mig d'immigrants durant els primers sis anys d'administració Obama. I  van tornar a fer més deportacions altres vegades.
A què venen, doncs, les histèriques i sectàries manifestacions violentes pels carrers d'algunes ciutats dels Estats Units, protestant entre altres coses per l'anunci el president electe, Doland Trump, quepensa deportar a uns tres milions d'immigrants il.legals i que al damunt tenen antecedents?.
En primer lloc, qualsevol immigrant que entre il.legalment a qualsevol país hauria de ser detingut i en un màxim de 48 hores se l'hauria de deportar i/o expulsar, pel cas és el mateix. Ningú té dret a violar i violentar les fronteres d'un altre pais que no és el teu, i menys encara entrar-hi usant la brutalitat i violència pròpia dels animals.
Les politiques migratòries de la Unió Europea és la porta oberta per a que milions d'europeus, en defensa dels seus països i de la pròpia UE, quan toqui votar engreixaran. i de quina manera, les files d'aquells partits que, els de la secta de l'imbècil bonisme, defensors de la perversa multiculturalitat i de la globalització, acusen de xenòfobs, racistes i islamòfobs. Però si tota aquesta immigració que ens està invadint no provoquen entre els europeus altre sentiments que aquests, qùe pensen fer els inútils i mediocres politics de la Unió Europea?.
Si cal, abans ja us haurem fotut fora d'Europa a patades o a canonades
Per exemple, la insignificant i quasi invisible responsable de les politiques exteriors de la UE, que em sembla que és italiana, fa alguna cosa a banda de seure als seu despatx  en dies alterna o quan toqui?.
Perquè la veritat és que la seva activitat politica i diplomàtica deu ser molt insignificant vistos els resultats pel que fa a la invasió d'immigrants que inunden Europa. Tampoc sabem el paper que fa aquestra comisaria pel que fa al conflicte de Siria i dels atrocitats comeses i que encara comet la banda criminal i genocida de Daesh..., etc.
En fi, que els europeus estem de desgràcia perquè els qui decideixen el nostre presnt i el nostre futur només pensen en les retallades i en afavorir els mercats financers i les multinacionals. D'això sí que se n'ocupen molt bé i amb eficàcia.
Serà molt important que les noves politiques que el president electe americà Donald Trump serveixin de revulsiu pel que fa a les velles i anacròniques politiques de la Unió Europea.


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

Barack Obama i Hillary Clinton van deportar 2.5 milions d'immigrants

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×