Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

El PSC ja ha de trencar el podrit cordó umbilical que el lliga al PSOE

Els protaginstes de la traició a Pedro Sanchez i promotors de la crisi del PSOE
...i com més aviat ho faci, el PSC tornarà ha recuperar bona part de la credibilitat social i politica que ha anat perdent durant els últims deu anys. 
Miquel Iceta, tu i els teus més propers en la direcció del PSC heu d''engegar el més ràpidament possible, els mecanismes legals, juridics, politics i també socials per a trencar el podrit i pudent cordó umbilical que us ha unit al Psoe des de mitjans dels any 70 sota la nefasta direecció del PSC per part del Joan Raventós i còmplices.
Miquel Iceta, no n'hi ha prou en haver votat NO, avui, a la reunió del comité federal del PSOE, no n'hi ha prou des del punt de vista dels catalans. Cal que el PSC torni a ser un partit genuïnament català per a que estigui plenament al servei del nostre pais, sense que tingui d'estar pendent dia sí i dia també sobre el que pensen i volen des de Ferraz. El PSOE mai ha tingut una politica federalista real i tangible. El PSOE és tant o més espanyolista que ho poden ser els del PP corrupte.
A nivell personal donaria un pas endavant i us votaria en unes eleccions catalanes sempre que abans trenqueu amb el PSOE, però si no és així, evidentment que mai us votaré ni per a les eleccions catalanes i menys encara per a les espanyoles , perquè resultaria que donaria el vot al PSOE, a aquell PSOE d'aquells personajillos que en el seu moment van passat el cepillo al text de l'Estatut de l'època del president Padqual Maragall, segons paraules del decrèpit Alfonso Guerra.
L'operació Susana Diaz li petarà a la cara ben aviat. Al temps
Els catalans, Miquel Iceta, mai podem perdre la memòria història, i menys quan alguns dolorosos passatges força recents ens fan sentur autèntica basca, f'astic, envers els teus petulants omònims politics espanyols. 
Encara em ressona al cervell la perversitat de la Susana Diaz acusant els catalans de quedar-nos en part dels impostos d'Andalusia..., quan la realitat és totalment a l'inversa.
Ja n'hi ha prou de cacicades i menyteniments a l'estil dels señoritos de l'Andalucía de la Diaz, de Felipe González, d'Alfons Guerra i companyia que hem suportat i encara suportem els catalansa de tota aquesta gentusa. Què es pot esperar d'un partit, el PSOE, que mensprea obertament i descaradament gairebé cent mil signatures de la seva militància que demanen un Congrès extraordinari del partit?. No es pot esperar res, i menys encara desprès de llançar-se al buit abraçant-se amb la dreta corrupta espanyola facilitant al Rajoy seguir ocupant la Moncloa. Que llèpoles que són les portes giratories, oi Elena Valenciano i companyia?. Quin fàstic que foteu.
Posa't les piles Miquel Iceta, i mira més cap a Catalunya i visualitza tot el que els del PSC, amb el vostre potencial humà i politic, encara podeu fer per al vostre poble que no és altra que Catalunya. I recordeu que no podeu caure en el desànim i assistir als vostre propi enterrament politic. Més aviat preserveu-vos i manteniu-vos ben vius per assistir, en qualsevol cas, al funeral del PSOE.


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

El PSC ja ha de trencar el podrit cordó umbilical que el lliga al PSOE

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×