Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Draga mama, nu uita sa fii femeie!

Draga mama, nu uita sa fii femeie!

A fi Mama nu inseamna sa nu mai fii TU !!! O adevarata mama stie sa isi imparta viata in asa fel incat toti sa fie multumiti, inclusiv EA insasi. Important este sa stii sa iti cresti copilul si in acelasi timp sa nu uiti de sot sau de tine.

A avea copil nu inseamna un capat de lume, nu inseamna ca in acel timp viata ta nu mai exista, trebuie doar sa stii cum sa iti partajezi viata si timpul. Daca tu devii o “fantoma ” a propiei vieti nimeni nu e fericit. Copii vor mame de succes, mame frumoase, ingrijite si nu in ultimul rand mame fericite.

Vor ca atunci cand merg la scoala sa se laude cu Tine Mama ! Cu cine esti, cu ceea ce faci !! De asemenea sa nu uitam sotul, care nu isi doreste un  “zombi ” prin casa care trebaluieste. Isi doreste si o Femeie activa in afara casei, pe care se poate baza oricand, cu care poate discuta daca nu pe toate subiectele macar 50% din ele.

Am vazut multe femeie care atunci cand nasc refuza ajutorul din afara in cresterea copilului. Draga mea sa fii fericita ca ai asemenea ajutor, sunt femei care isi doresc sa aibe si nu au. Sunt femeie care financiar si-ar dori posibilitatea de a plati o bona si nu pot, numai ca sa mearga iarasi la munca. Copii cresc, merg mai departe, uita toate eforturile facute de tine in cresterea lor, de ce sa nu traiesti si tu?

Nu sufoca copilul cu toata iubirea ta nelasand-ul  sa faca nimic. Il distrugi asa, ii furi personalitatea si il faci un OM in viata care nu va sti sa faca nimic. Da-i sarcini de facut, acorda-i credibilitate ca poate face multe si mai ales ca poate lua decizii si singur, tu doar sfatuieste-l dar nu ii impune.

Lasa-ti copilul sa fie liber atat cat ii impune varsta si nu considera ca e prea mic, copii nostri nu sunt atat de mici pe cat credem noi. O sa te surprinda cand ii vei da credibilitate si libertate cat de “mare “e copilul tau.

Iar tu Femeie nu sta inchisa in casa intre o matura, carpa de praf si mancare. Iesi in lume, ia-ti un job sa nu depinzi mereu de banii casei. Fa-ti banii proprii atata cat sunt, nu conteaza caci te va face sa te simti mai bine, mai libera, mai puternica si independenta!

Fii utila nu numai casei, familiei tale ci si societatii! Dezvolta-te in continuare frumos facand si altceva! Nimeni nu isi doreste cu adevarat un om care stie sa faca doar 3 lucruri. Fii mai interesanta stiind multe lucruri si facand multe lucruri.

Fii Femeie, Mama ,Prietena si Confidenta si vei avea lumea la picioarele tale.

Articolul Draga mama, nu uita sa fii femeie! apare prima dată în Dorina Gheorghe.This post first appeared on Dorina Gheorghe, please read the originial post: here

Share the post

Draga mama, nu uita sa fii femeie!

×

Subscribe to Dorina Gheorghe

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×