Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Casnicia perfecta!

In ultimul Timp tot mai des aud de divorturi si femei sau barbati inselati.Ma intreb oare ce s-a intamplat cu respectul si iubirea dintr-un cuplu.

De ce un cuplu nu mai rezista? De ce o casnicie nu mai rezista?

Suntem atat de ocupati de ce e in jurul nostru, de cariera, munca, copii, curatenie,mancare..etc incat uitam sa comunicam.

Da surpriza, totul pleaca de la lipsa de comunicare. Uiti sa mai vorbesti cu el, uiti sa mai razi impreuna cu el, uiti sa vizionezi un film cu el si tot asa.

Dragelor surprinzator dar 70 % e din cauza noastra ceea ce ni se intampla intr-o casnicie. Da Noi! Stiu ca acum veti spune da ”de ce mereu noi?”? Pentru ca noi suntem si ne nastem cu suflet de mama, noi stim sa crestem copii nostri si asa cum stim sa educam si sa ne crestem copii asa trebuie sa stim sa ne educam si creste propia casnicie.

Multe femei cand se casatoresc uita, uita de ele, uita sa se ingrijeasca sa arate bine,Uita sa iubeasca cum faceau inainte de Marele Pas. Cred ca totul li se cuvin acum.

De multe ori am auzit aceasta fraza „Sunt maritata deci sunt luata, gata..nu ma mai intereseaza cum arat, cum miros,cum imi sta parul..etcc”. Foarte gresit, acum conteaza cel mai mult cum arati, cine esti si ce poti, pentru ca barbatul nu vrea o femeie de servici ( cel putin un barbat care se respecta ), o femeie care sa miroasa a mancare toata ziua. Barbatul vrea o femeie adevarata, care sa stie sa le faca pe toate dar in Acelasi Timp sa fie si libera.

Ma insala!! Ce fac???

In primul rand ar trebui sa iti pui no intrebare cum s-a ajuns aici,sa iti aduci aminte din trecut ce a lipsit..ce nu a mai fost, sau daca esti desteapta la timp nu ajungi niciodata aici. Fii precauta si nu lasa sa se intample asta casniciei tale.

A fi sotie nu inseamna a fi o jumatate din relatie „ofilita”.Fii libera, independeta, castiga-ti propii banuti, fii o femeie de succes in tot ce faci, fii puternica, frumoasa, bine imbracata si in Acelasi timp nu uita sa fii Copil. Imbina-le intr-o armonie frumoasa si ai sa vezi cat de fericiti ve-ti fi , pentru  ca daca stii sa fii Femeie un Barbat te va iubi toata viata.

Nu il controla dar in acelasi timp nu il ignora! Nu te lasa controlata dar in acelasi timp nu fi nici cea mai Libera.

Vorbeste cu el tot ce vrei sa faci dar in acelasi timp asculta-ti si instinctul tau. Trage-l de limba cu tot ce are de zis dar in acelasi timp nu il contrazice prea mult.

O casnicie fericita se pastreaza numai prin iubirea ta in primul rand fata de tine si apoi de restul

Sunt multe de vorbit aici dar le vom spune pe toate la timpul lor.

Articolul Casnicia perfecta! apare prima dată în Dorina Gheorghe.This post first appeared on Dorina Gheorghe, please read the originial post: here

Share the post

Casnicia perfecta!

×

Subscribe to Dorina Gheorghe

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×