Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Buon anno!

Marcus szókincse elég irigylésreméltó én azt hiszem: valamelyik nap kérlelt, Hogy megnézhessen egy rajzfilmet, hogyaszongya: Kérlek, hadd nézzem meg! Esengek! Jót tesz az a sok olvasás, én mindig mondom.
Az év második napjára Lénóka beteg lett (lázas, hasfájós), most épp hever az ágyban és olvas (anyja lánya, azt hiszem neki is ez a kedvenc időtöltése), én meg a holnapi első tanítási nap fölött érzett gyászomat igyekszem csillapítani (lehetetlen) a gazdasági szakfordítói képzésre való jelentkezéssel. 
Tavaly nagyon sokat hezitáltam ezen, majd végül halasztottam, de a közoktatásban való részvétel egyértelműen valamilyen új szakma felé taszigál: végülis örülök, hogy kikristályosodik lassan, hogy mit akarok; ennyit mindenképpen köszönhetek az iskolának (más most nem jut eszembe, haha). 
Nem oda jelentkeztem, ahová eredetileg, meglátjuk milyen lesz, izgulok. Önmagában ugyan már az nagyon fáraszt, ha arra gondolok, hogy két éven át egy csomó szombatomat tanulással töltöm majd, de sajnos az új dolgoknak ez az ára. 


This post first appeared on Némaüzem, please read the originial post: here

Share the post

Buon anno!

×

Subscribe to Némaüzem

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×