Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Karika

Idén egészen menő voltam minden tekintetben: már októberben elkezdtem gyűjtögetni az ajándékokat (több tonna könyv összegyűlt például, Marci elborzadva csak a felét akarja odaadni a gyerekeknek, de Léna hihetetlen sebességgel olvas el 3-400 oldalt, szóval szerintem kell az a sok tonna könyv) és már nagyjából kész a karácsonyi kaja, csak sütnöm kell (háromféle süti van, na meg lesz rántott hal és hisztis gyerekeknek rántott csirke, kukorica- és francia saláta), ebédre csináltam mákos gubát és még arra is volt időm, Hogy Micimackót nézzek a gyerekekkel, na meg persze mosok közben, mint az őrült, a takarítást Marci csinálja, mázlista vagyok, bizony!
Ja és még a fát is feldíszítettük (nagyrészt a gyerekek; az egyik lenti képen azt láthatjátok, ahogy éppen matekszünetet tartanak...) 22-én, nem is értem, hogy csináljuk ezt most ilyen flottul.
Ez itt az első karácsonyunk és annyira jó, hogy fülig ér a szám folyamatosan - na jó, tegnap azért a belem is lógott kicsit a sok főzéstől.
Mindenkinek legyen boldog karácsonya, mi részünkről teljesen be vagyunk zsongva itt a házban ettől a kandalló-fenyőfa-szuper panoráma idilltől, az élet szép, a guba finom, egyszerű ez, feleim.
This post first appeared on Némaüzem, please read the originial post: here

Subscribe to Némaüzem

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×