Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dragă Quickmobile.roEu sunt copilul acela maturizat înainte de vreme și trebuie să am grijă de frații mai mici, când mama pleacă și plecările și întoarcerile ei sunt din ce în ce mai dese.

Știi, stau în bucătărie din clasa a IV-a, fiindcă mi se rupea inima de câte ori frățiorii mei plângeau de foame. Din cauza aceasta m-am îngrășat mult, dar cui îi pasă?

În epoca aceasta modernă sunt un copil exploatat, dar nu mă plâng, fiindcă nu mi-ar conveni să vină statul și să ne despartă, așa că mi-am asumat rolul de mamă, să rămânem uniți acasă.

Poate că va veni ziua în care mama înțelege cât de mult greșește și nu va mai pleca și nu va mai pleca!

În timpul pandemiei, când s-au închis școlile, nu am putut să intru online, fiindcă nu am avut un telefon performant și mă uitam pe site-ul tău, Quickmobile.ro și îmi dădeau lacrimile văzând atâtea produse care m-ar putea ajuta, fiindcă vreau să mă salvezi învățând.

Visul meu este să intru la o clasă de turism și mai târziu să am serviciu, să am familia mea și să nu fac niciodată cum face mama!

Dragul meu, nu o condamn pe mama, fiindcă nimeni nu are voie să judece un părinte, dar câteodată mă revolt că mama alege un alt bărbat în locul nostru.

Și nu știu cum se face, dar nu am fost singura din clasă în această situație. Unii copii sunt prea răsfățați, în timp ce alții iau pe umerii lor greutăți insuportabile, greutăți care lasă răni adânci în sufletele lor.

La sfârșitul clasei a VIII-a m-am îndrăgostit de un băiat le la liceu. Era finuț, elegant, se purta frumos cu toată lumea, dar mie îmi lipseau hainele frumoase și eram fata aceea care le face mâncare fraților mai mici și tatălui.

Tu ești puternic, bogat și poate că nu ți-a lipsit niciodată iubirea părinților. Ce ar fi să dăruiești un telefon pe lună unui copil ca mine sau care este mai amărât decât noi? Eu am învățat să fac mâncare și cel puțin nimeni din casă nu rabdă.

Știu că nu am să țin niciodată în mâna mea un telefon SAMSUNG

Galaxy Z Fold 3 Dual Sim eSim 512GB 5G Verde PhantomGreen 12GB RAM , dar mi-aș dori un telefon inteligent pe care să îl dăruiesc fratelui mai mic, sa aibă și el cu ce se conecta, dacă vom intra din nou în online.

Eu contez mai puțin. Atât de puțin, încât îmi iubesc fratele de parcă eu i-aș fi mamă!

Sufletul meu valorează mult mai mult decât 8999 de lei, dar nu este de vânzare și cu el nu poți plăti un telefon.

Mi se face mereu dor de mama, mai ales după ce îmi trece revolta că ne-a lăsat și a plecat.

Mă uit pe site și văd telefoane frumoase și inteligente și știu că tu ești un magazin puternic și aprovizionat și poate vei accepta propunerea mea să ajuți copiii defavorizați.

Nu este vorba de mine, ci de cei cărora le lipsește pâinea de pe masă.

Tot ce apare nou în materie de dispozitive, văd pentru prima dată la tine pe site și mi se pare că tu racordezi România la ce este mai bun și mai frumos, mai ales că trimiți urgent telefoanele la adresa solicitată.

Ești magazinul în care mă refugiez de câte ori simt că povara este prea grea pentru mine și dorul de mama nu-mi dă pace și îți mulțumesc că exiști.

Cu prețuire,

M. S
This post first appeared on Blog Comercial, please read the originial post: here

Share the post

Dragă Quickmobile.ro

×

Subscribe to Blog Comercial

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×