Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Îngrijirea tenului pe timp de noapte

 Deoarece pe timp de noapte pielea se regenerează, este recomandat ca aceasta să fie îngrijită corespunzător, deoarece noaptea este o perioadă potrivită pentru refacerea tenului și pregătrea lui pentru ziua următoare.

Trebuie, în primul rând, să o curățați foarte bine de sebum, de machiarjul de peste zi și de conturul de ochi utilizat, așa cum este ARDELL BEAUTY CREION DE OCHI SHADOW STICK EYERESISTIBLE- STICK GUN METAL- GRI METALIZAT; se recomandă o dublă curățare, una care să dizolve machiajul și apoi aplicarea unui demachiant general, blând, pentru îndepărtarea excesului de sebum și marticulele de murdărie. Scrub-ul se folosește în locul celui de al doilea demachiant și are rolul de exfoliant, îndepărtând celulele moarte ale pielii.

În etapa a doua, fie aplicați o loțiune tonică care are mai mult scopul de a curăța tenul, fie utilizați alte elemente hidratante precum seruri și esențe; principiul de aplicare este ca elementul cel mai subțire, cum este loțiunea tonică, să fie primele și apoi crema, serul, esența, să fie plicate, ele având altă consistență, mai groasă.

Pasul următor este să se aplice o cremă de ochi, deși este indicat să se aplice această cremă înainte de aplicarea altor creme hidratante pentru a evita situația în care alte creme ar putea provoca iritații ale ochilor.

Seara este momentul cel mai potrivit pentru aplicarea unor tratamente pentru piele, cum ar fi cele pentru acnee sau cuperoză sau seruri anti-îmbătrânire. Recomandarea este să se utilizeze un tratament pentru nevoia de moment a tenului și să nu încercați să reglați toate problemele în același timp deoarece prea mulți pași ar putea irita tenul.

În final, dacă aplicați o cremă de hidratare, se recomandă ca aceasta să fie de noapte deoarece este mai groasă și creează un strat protector pentru piele așa încât să nu se evapore apa din piele peste noapte și să rămână prea uscată.

Concluzia sprecialiștilor este că dacă sunt prea mulți pași atunci este posibil să fie evitați, așa că este permisă o simplificare a acestora, cu condiția ca tenul să se curețe peste noapte de prafun din timpul zilei de pe ten și să se aplice cel puțin o cremă hidratantă grasă peste noapte.

 This post first appeared on Blog Comercial, please read the originial post: here

Share the post

Îngrijirea tenului pe timp de noapte

×

Subscribe to Blog Comercial

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×