Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Life Blogs  >  My Life Blogs  >  zamrialias.blogspot.com my-life Blog  > 

Harimau Malaya Ke Final AFF Suzuki Cup 2018
2018-12-11 04:04
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua sahabat,Mane ekor harimau sejati hafal chant ni nanti boleh sama2 chant di Stadium Nasional Bukit Jalil, walau pun penulis tak dapat join tapi… Read More
Dinner Di Sushi King
2018-12-07 06:53
Assalam dan salam sejahtera.. info ini bukan review berbayar yek..Adam dengan Akhil suka makan sushi, so apa lagi bawa la ke Sushi King.. macam2 nak.. plate yang di conveyor tu nak, ala cart… Read More
Akhil Di Hospital Colombia Asia
2018-10-23 18:55
Akhil demam dan nak rehat cukup2Adam bagi sokongan moral kepada Akhil supaya sabar nanti Akhil baik.. hihihiHari ini Akhil terpaksa dibawa ke Hospital untuk rujukan pakar sebabnya demam suda… Read More
Bercamping Di Jason Bay ( Telok Mahkota )
2018-10-16 08:27
Assalam buat semua sahabat kali ni kita bersiaran di Jason Bay ( Telok Mahkota ), pengalaman kali kedua kita bercamping hahahaha.. so di bawah saya akan share sedikit pengalaman saya bercamp… Read More
Legoland Medini, Johor Malaysia
2018-10-09 03:52
Setelah berapa lama stay kat Nusajaya ni baru la berkesempatan nak beli ticket legoland dan dalam masa yang sama bawa bebudak untuk explorasi dalam dunia legoland, kegembiraan jelas terpanca… Read More
Berkhemah Di PUNGGAI
2018-09-12 16:47
Pantai Punggai... sape pernah sampai.. tempatnya jalan menghala ke Pengerang.. Orang Kota Tinggi atau berdekatan pernah tak korang bermalam di sana.. maksud saya berkhemah.. bukan stay kat c… Read More
Balik Kampungg Ayah - Kodiang, Kedah
2017-02-12 11:19
Jarang balik kampung dengan suasana padi yang sedang menghijau biasanya asyik lepas kene tuai jer so, bendang dah tak berapa nak cantik la kering kontang dan kaler pun coklat dan berasap jer… Read More
Car Boot Sale - Shah Alam ( Tesco Extra )
2016-04-19 08:39
macam biasa aktiviti hujung minggu dipenuhkan dengan berniaga maklumlah baru belajar so kena arr selalu turun kalau tak orang ingat kita takde disiplin meniaga... biar orang tahu dulu kehadi… Read More
2015-12-30 08:35
Bercuti ke Cherating..Soalan pertama untuk mereka yang pertama kali sampai ialah : mana nak pergi ekk selain daripada mandi laut? Tak kan bercuti 3 hari asyik nak mandi laut jer.. betul tak… Read More

Share the post

zamrialias.blogspot.com

×

Subscribe to Zamrialias.blogspot.com

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×