Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Perele te scapa de constipatie si regleaza tensiunea

Perele te scapa de constipatie si regleaza tensiunea

Perele conțin foarte multă apă, undeva la 80%. Aceste fructe sunt bogate în fibre, vitamina C, vitamina A, vitamina E, vitamine din cpmplexul B, acid folic, enzime, antioxidanți. De asemenea, perele sunt o sursă bogată și de minerale: zinc, sodiu, clor, calciu, magneziu, potasiu, cupru și mangan. Toți acești compuși au numeroase beneficii pentru organism. Așa că, perele ar trebui să nu lipsească din alimentația ta.

Aromate şi zemoase, perele sunt un remediu natural împotriva diverselor afecţiuni. Iată ce boli pot să prevină și cum îți mai pot fi de ajutor:

„Topesc“ kilogramele

O pară măricică nu are nici măcar 50 de calorii. Așa că, nu ar trebui să te mire faptul că nutriționiștii recomandă aceste fructe în toate curele de slăbire. Există chiar și o cură rapidă de slăbire de două zile în care poți să slăbești 3 kg dacă mănânci numai acest aliment timp de 48 de ore. Astfel, îți vei putea și detoxifia organismul.

Te scapă de constipație

Faptul că au în compoziție 80% apă și sunt bogate în fibre, perele sunt cunoscute pentru efectul său laxativ. De aceea, sunt excelente dacă vrei să detoxifici colonul, dar te pot ajuta să scapi și de constipație.

Excelente afrodiziace

În coaja acestor fructe se  găsește o substanță care reglează nivelul hormonilor sexuali. Acestea sunt motivele pentru care perele sunt recunoscute ca fiind niște afrodiziace excelente.

Reglează tensiunea

În plus, aceste fructe conţin antioxidanţi şi substanțe anticancerigene, care ajută la prevenirea hipertensiunii arteriale și a accidentelor vasculare cerebrale.

Țin cancerul la depărtare

Este bine de știut despre aceste fructe și faptul că ele conțin antioxidanți puternici care combat radicalii liberi din organism.
Un studiu efectuat pe un număr de femei aflate la postmenopauză arată că riscului apariţiei cancerului mamar este foarte mult diminuat, cu până la 35% la femeile care au consumat fructe bogate în fibre, precum mere, pere, prune şi smochine.
Totodată, perele conțin și fibre care previn apariția cancerului de colon, dar au în compoziția lor și acid  acid hidroxicinamic – o substanță care s-a dovedit a preveni cancerul la stomac.

Bune pentru vedere

Perele sunt o bună sursă de betacaroten. Acesta ajută în menținerea sănătății ochilor, prevenind afecțiunile de vedere, cataracta și glaucomul.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Perele te scapa de constipatie si regleaza tensiunea

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×