Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dieta cu morcovi pentru zilele caniculare

Dieta cu morcovi pentru zilele caniculare

Dacă te-ai săturat de curele de slăbire în care ți se recomandă să mănânci alimente fără gust, ar trebui să încerci dieta cu morcovi. Acest regim de slăbire are multe salate gustoase. Astfel, nu vei avea senzația că faci sacrificii alimentare uriașe și vei reuși s-o duci până la capăt.

În doar 3 zile, vei scăpa de 4 kilograme. În sfârșit ești atât de aproape de silueta la care ai visat! Rochițele strâmte, cu spate gol și decoltate te vor aștepta să le scoți în lume.

De ce să mănânci mai mulți morcovi

Aceste legume sunt o sursă bogată de betacaroten, calciu, vitamina C și antioxidanți, substanțe care sunt extrem de bune pentru organism. În plus, mai au în compoziție și numeroase alte vitamine - A, D, E, K, PP - steroli și lecitină.

Ce să mănânci

E bine de știut că acest regim de slăbire este destul de strict și se poate ține doar 3 zile. Aceștia sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi în această dietă, dacă vrei să ajungi la rezultatele pe care aceasta le promite:

Micul dejun

Dimineața poți mânca pâine prăjită cu morcovi cruzi și poți bea un pahar de suc de morcov. Apoi, bea treptat un pahar cu apă și lămâie.

Prânz și cină

Pentru aceste mese, alege să mănânci morcovi cruzi în salate. Acestea trebuie să mai conțină și zeamă de lămâie, miere, salată verde și un fruct la alegere.

Între mese se poate bea apă și ceai verde.

Ce rezultate se obțin

Cei care au urmat această cură de slăbire au dat jos 3-4 kg, minimum. Și asta doar în trei zile. Grozav, nu-i așa?

Ce faci după aceea

După această perioadă, poți continua cu o altă cură de slăbire cu morcovi. Ai voie să bei apă, ceai verde, suc de morcovi și să mănânci - pe lângă morcovi, pâine prăjită și salate - piure de morcov cu 100 de grame de pește sau carne de curcan, iar în weekend poți face o budincă dulce de morcov sau un tort de morcovi. În 2 săptămâni, vei mai slăbi câteva kilograme bune.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Dieta cu morcovi pentru zilele caniculare

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×