Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Infuzia de musetelul trateaza durerile de urechi

Infuzia de musetelul trateaza durerile de urechi

Pentru a calma durerile de urechi, un saculet de tifon de dimensiuni mici se umple cu musetel uscat, care se incalzeste punand saculetul pe un capac, deasupra unei bai de aburi. Apoi se aplica planta, sub forma de cataplasma, pe urechea dureroasa si se tine 10 minute. Se fac aplicatii de trei ori pe zi. Infuzia de ceai de musetel sau de urzica este si ea buna pentru a trata durerile de urechi. Se fac seara spalaturi calde sau bai de aburi la ureche timp de zece minute.

Otita mai poate fi tratata cu un amestec obtinut din trei linguri cu ulei de musetel si trei linguri cu ulei de cimbru. Picaturile se pun in Conductul Auditiv de trei ori pe zi. Un excelent remediu este si infuzia din amestec cu flori de galbenele, trifoi rosu, coada-soricelului si frunze de salvie. O lingura cu amestec din aceste plante se pune in 250 ml apa fierbinte si se infuzeaza zece minute. Se fac spalaturi calde ale urechii bolnave, potrivit taifasuri.ro.

Pentru secretia urechii, care se poate acumula in conductul auditiv extern, formand dopuri, se poate folosi musetel, sub forma de ulei: se pune cate o picatura in fiecare ureche in fiecare seara, pana la disparitia secretiilor.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Infuzia de musetelul trateaza durerile de urechi

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×