Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Aveti mare grija ce cumparati de la Mega Image

Tags: mega sunt

Aveti mare grija ce cumparati de la Mega Image

Mega Image a invadat Romania cu lanturile de magazine, marfuri alimentare produse de firrma proprie 365.
Ce nu stiu clientii despre Mega Image?
Mega Image are un profit imens dar in ultima vreme are si pierderi foarte mari, cu toate ca bucurestenii nu vad ce mananca cumpara produse de patiserie de la mega dar aceste produse sunt foarte nocive ele sunt tinute in rastele ruginite sunt luate cu mana de catre angajati si puse in cuptor pentru coacere, dupa angajatul mega vine cu manusa de plastic si le baga frumos la vanzare crocante calde dar ele sunt faina cu pastile si oleaca de susan sau mac.

Ce produse trebuie sa evitam de la Mega Image:
Produsele de la patiserie baghetele chifle, astea care sunt faina cu pastile si bagate in cuptor nu prea fac bine
Produsele 365 care copie produsul original dar in esenta este fals, de exemplu berea 365 nare nici un gust. Firma 365 copie produsul original si face altul dar cu eticheta si ambalajul diferit cu marca proprie bineinteles.
Mega schimba preturile doar sambata si duminica.
Salariile nu sunt marite la timp, sunt marite abia dupa jumate de an si iti mai baga acolo un milion sau doua dupa jumate de an abia ai salariu de 12 mil adica primele 3 luni de la angajare ai 10 mil dupa 3 luni salariul se va mari la 14 mil plus banuri de masa. de unde salariul nu este marit deoarece mega image are o politica ciudata, pierderile sunt acoperite din salariile casierilor care abia sau angajat sau ceva de genu.
In trecut mega image a fost guvernat de greci si grecii au vandut la belgieni mega image si belgienii au impus noi reguli sau educat i-au indrumat cum si ce sa faca, au extins lantul de magazine dar nu totul este perfect.
Mega image are o cota foarte mare pe piata romaneasca dar in realitate e totul diferit, unii sefi de magazin sunt de la tara si nu prea stiu mai nimic stiu doar sa bage marfa la raft, dar daca nu stiu cum e sa fii pe casa sa scanezi mii de produse sa numeri milioane de bani sa bagi in punga la sute de oameni sa repeti la clienti bunaziua doriti punga sa dai rest si multe altele si totusi, salariul este mic in comparatie cu alte tari in romania este ce mai penala combinatie, mega imge inseamna marea anageala.
Oameni flasi la mega image cu vorbe false, se mai intample sau nu aiba rest adica eu cumpar ceva si vreau restul cativa banuti si ei imi spun ca nu am adica nu vrei sa imi dai restul sunteti obligati sa aveti rest si pana la ultimul banut, sunt bani meu munca mea.
Asa fac profit astia de la Mega Image din maruntii care ii lasa clientul si se aduna la sfarsitul turei vreo 10-20 de lei numai la un casier dar la toate magazinele din Bucuresti iti di seama cati bani fac astia de restul pe care noi il lasam acolo la mega.
Mai sunt multe magari care fac astia de la mega, unele produse sunt stricate adica ma refer la carne, carnea de pui gen este pusa in cuptor si este vanduta la meniul respectiv de 9 lei 50 de bani

Aveti grija ce cumparati de la mega sa nu faceti rau la stomac


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Aveti mare grija ce cumparati de la Mega Image

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×