Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cu cat mai prost cu atat mai fericit

Cu cat mai prost cu atat mai fericit

Ce inseamna pentru voi prostie?
De cand m-am mutat in Bucuresti ochii mei vad numai specimene de oameni total diferit, cum se zice in vorba aia ''suntem diferiti dar toti suntem o unitate''
Nu îți asumi responsabilitatea pentru rezultatele din viața ta,  e ca la jocuri joci bine iti merge bine, nu joci bine nu iti merge bine, si asta depinde de karma cea care te face din orice punct tu nu o poti vedea ea este acolo dar nu o poti simti ea te poate simti si tot asa.
In vedere la noua generatie nu o vad bine lumea se duce de rapa deoarece nou nu stim sa apreciem frumosul si alegem uratul si prostia. Rabdarea este esenta, timpul ne joaca noi trebuie sa dansam sa fim in pas cu timpul .

Daca traim intr-o tara plina cu resurse si bogatii dar cu un guvern hot care nu stie sa faca nimic pentru omeniri nu inseamna ca noi nu putem sa evoluam spiritual sa ne elibaram de stres si sa lasam prostia in urma si sa abordam un comportament frumos si cu rabdare civilizat si cizelat.
Presedintele doarme nu stie sa faca nimic pentru ca oamenii lu Base ochi de sticla il tin stans sa nu faca vreo miscare in Romania sa furat mult de la tezaur pana la paduri si tot asa pana romanul de rand sa ramas sarac si acum tota tara munceste si rabda ca sa se intretina. Te enervezi repede şi eşti o persoană impulsivă? Nu te panica, ramai calm ca apa si calca apa si vei vedea cine trage clapa.
Invata sa dai dar si sa primesti karma te resplateste daca stii sa fii dragut in viata.
Cu atat mai prost cu atat mai fericit pe asat o stiu de mic,  dar si lene este boala grea si de aceea trebuie evitata, si trebuie sa te gandesti la forta infinita adica la vointa, la faptul dar daca faci sport in viata corpul va scapa de boli coprul deste o masinarie jumate spitirit jumate carne, prin contopire formati un om.
Un mare semn de prostie este să fii un om ignorant, era si o piesa ''Zeze Arkane - Nu Fi Ignorant feat. Stres''
Si tot ce vreau sa fac e sa iti scot din cap tot ce sistemul asta de ... tia bagat sa te simti ca un ratat yo deschide ochi e timpul dupa ce ai cazut sa te ridici ca roky, deschide ochii ba nu fi ignorant.

Bucurii putine vrei ce nu se cuvineam am invatat ce inseamna munca pe santiere si in uzine prietenii meschine toti vor sa te combine.
Cel mai bine este sa iti iei niste pietre semi pretioase sa sa le porti la tine pentru a alunga energile negative si prostia care este adusa de cel rau care tu nu il vezi dar este in tinedar el dorme si daca este trezit iti va merge mai rau si el te va strica in viata trebuie sa fii bun ca sa ti merga bine.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Cu cat mai prost cu atat mai fericit

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×