Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Oamenii veniti din spatiu pentru a trai pe Terra

Oamenii veniti din spatiu pentru a trai pe Terra

O civilizație fabuloasă dispărută în mod misterios care a trăit pe un continent înghițit de apele oceanului. Mu este numele continentului în jurul căruia s-au creat multe legende. Ca și Atlantida, continentul Mu a fost scena dezvoltării unei civilizații necunoscute, misterioase, care ajunsese la un grad de dezvoltare impresionant, dar care a dispărut din cauza decadenței.

Insulele din oceanul Pacific au făcut parte din acest uriaș continent care acum 12000 de ani a dispărut. Un cataclism care a fost urmat de mari cutremure, erupții vulcanice, au făcut ca în câteva zile totul să fie înghițit de ape. Descoperirile arheologice din aceste insule sunt dovada că această zonă a Pacificului a fost locuită de o populație evoluată.

În Insula Paștelui au fost descoperite tăblițe cu texte care fac referire la continentul Mu, continentul pierdut.
Supraviețuitorii acestui cataclism s-au împrăștiat în diferite zone ale globului, Egipt, deșertul Gobi, Mexic, Chile.
Indienii din Utah, Nevada au legende cu privire la sosirea supraviețuitorilor pe aceste teritorii. Erau respectați pentru că aveau vaste cunoștințe. Ei puteau să calculeze timpul, să utilizeze forme de energie, să construiască orașe.

În anul 1521, Cortez nota în jurnalul său discuția pe care a avut-o cu un bătrân preot aztec. Acesta susținea că a avut loc un cataclism în urma căruia un val uriaș a înghițit pământul. Timp de câteva săptămâni, noaptea a cuprins pământul. Soarele dispăruse.

În Mexic au fost descoperite peste 2000 de tăblițe cu înscrisuri despre Patria-Mamă sau continentul Mu. Înscrisurile de pe aceste tăblițe sunt asemănătoare cu cele descoperite în Egipt, Peru.

Unele texte au un caracter științific. Se vorbește despre utilizarea unor forme de energie cosmică. În alte texte se vorbește despre organizarea administrativă a orașelor și despre rasa albă care deținea puterea.

Cele peste 500 de statui din Insula Paștelui sunt considerate ca vestigii ale acestei misterioase civilizații. Alți cercetători susțin că această misterioasă civilizație a construit piramidele.

Indiferent de locul unde au fost construite acestea au o caracteristică, poziția față de Soare, semn că autorii acestora proveneau din aceeași civilizație.Piramidele descoperite în profunzimea Pacificului sunt vestigii ale unei civilizații avansate care avea cunoștințe de matematică, fizică, arhitectură. Piramidele variază de la o înălțime de câțiva metri la 183 de metri. Construcția acestora atinge perfecțiunea, semn că mijloacele de lucru erau avansate din punct de vedere tehnic.Se spune că piramidele erau un simbol special pentru această civilizație. Ele făceau legătura dintre pământ și cosmos.

Sunt cercetători care au avansat ipoteza conform căreia această civilizație este de origine extraterestră. Ei au adus pe Pământ acest simbol care a fost descoperit și pe Lună sau pe Marte.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Oamenii veniti din spatiu pentru a trai pe Terra

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×