Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Oameni mici veniti din spatiu, legenda

Oameni mici veniti din spatiu, legenda


Indienii din America au multe legende legate de oamenii mici mâncători sau poporul de oameni mici. Pentru indienii din Wyoming aceste mici creaturi sunt agresive și în cadrul comunității lor, îi lichidează pe semenii lor care sunt bolnavi și nu mai pot fi activi.

Mult timp, aceste povestiri erau considerate simple legende. Anul 1932 a schimbat lucrurile cu 180 de grade. În SUA a fost descoperită o mumie cu o lungime de 35 de centimetri. A fost numită mumia din Muntele Pedro și a fost descoperită la o distanță de 60 de kilometri de Wyoming, de către doi căutători de aur.

Ei au dinamitat o zonă a muntelui și astfel au descoperit o grotă care era izolată cu un strat gros de roci. Grota avea o adâncime de peste un metru și o lungime de patru metri.

Mumia avea pielea închisă la culoare și ridată, fruntea îngustă și plată, buze mari. Mumia părea să aparțină unui bătrân.

Mumia era foarte bine conservată, avea unghii la degete, iar pe cap s-a descoperit o substanță gelatinoasă.
Antropologii au studiat mumia și au ajuns la concluzia că moartea a fost una violentă. Coloana vertebrală era fracturată iar craniul prezenta urmele unei lovituri puternice. Substanța gelatinoasă de pe cap era formată din sânge coagulat și țesuturi. La momentul morții, vârsta era de peste 60 de ani.

Mulți ani mumia a fost expusă într-un muzeu. În anul 1950 a fost cumpărată de un om de afaceri și după moartea acestuia mumia a dispărut.

În apropiere de Ohio, a fost descoperit un cimitir cu astfel de schelete. Lungimea lor nu depăşea 40 de centimetri.
În Tennessee a fost descoperit un alt cimitir care avea peste o mie de astfel de schelete.

Aceste descoperiri demonstrează faptul că pe teritoriul SUA a existat o populație a oamenilor mici.

Analiza acestor schelete a arătat că ele aparțineau unor persoane adulte. Este exclusă ipoteza că în Tenneesse ar putea fi vorba despre un cimitir al nou-născuților.

Indienii din Wyoming continuă să avertizeze turiștii că în zona muntoasă există poporul oamenilor mici mâncători care sunt deosebit de periculoși. Ei susțin că membrii ai comunității lor au fost atacați de aceștia.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Oameni mici veniti din spatiu, legenda

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×