Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Secrete pe care le ascunde Papa

Tags: fost luciani

Secrete pe care le ascunde Papa


În calitate de lider spiritual al populației catolice estimată la 800 de milioane de oameni, din întrega lume, Papa nu poate fi considerat o persoană izolată.

Alberto Luciani, Papa Ioan Paul I, care a păstorit pe cei 800 de milioane de credincioși doar timp de 33 de zile, a murit complet singur, într-o noapte din toamna anului 1978.

David Yallop, un ziarist de investigații englez, a elaborat un scenariu potrivit căruia Papa ar fi fost otrăvit. Cartea sa, În numele Domnului, susține că, în pofida timpului scurt în care a fost papă, Luciani era înclinat spre reforme.

Printre primele lucruri ale listei de priorități a lui Luciani cu privire la lucrurile care trebuiau îndreptate erau Banca Vaticanului și instituțiile financiare bisericești, care erau considerate un adevărat imperiu.

La vremea când Luciani a preluat pontificatul, Banca Vaticanului se transformase într-o hidră a marilor finanțe multinaționale. Această transformare începuse cu cinci decenii înainte, când Vaticanul încheiase o afacere bănoasă cu guvernul fascist.

Luciani voia să facă ordine în finanțele Vaticanului. În fața diplomaților, Luciani a declarat că, nu avem nici un fel de bunuri temporale de oferit, nici un fel de interese economice de discutat.

Era o declarație neașteptată din partea unui papă care trebuia să păstorească peste trei miliarde de dolari. Atunci când Italia a cerut ca Vaticanul să plătească anumite taxe și impozite, Vaticanul a amenințat că va trece toate bunurile la Bursa de Valori a Italiei, o acțiune care ar fi strangulat economia Italiei.

Banca Vaticanului a avut o acțiune tenebroasă cu Propaganda 2, o organizație misterioasă masonică și cu un sindicat al crimei. Fondatorul Propagandei 2 a fost Licio Gelli, un apropiat al lui Klaus Barbie, susținător financiar al lui Juan Peron, colaborator plătit al CIA și prieten al lui Ronald Reagan.Banca Vaticanului era condusă de un episcop american, Paul Marcinkus, care în mod ciudat, în dimineața în care a fost descoperit cadavrul Papei, el se afla pe holul care ducea la locuința acestuia.

Venirea lui Luciani la Vatican a încurcat multe persoane care manevrau banii Vaticanului, după bunul plac.
Roberto Calvi, unul dintre marii mafioți ai Italiei și al SUA, era un abonat al afacerilor cu Vaticanul. Filmul Nașul a fost inspirat din viața lui Calvi.

Calvi va fi găsi spânzurat la Londra. Sunt voci care susțin că a fost ajutat să se spânzurare.
Papa a murit în 28 septembrie 1978. A fost găsit mort în camera sa. Cauzele morții au fost naturale, conform anchetatorilor.

Simțindu-se rău, Papa a apăsat îndelung pe butonul de pe noptieră, dar numeni din apropiații lui nu l-au ajutat. Lumina din camera Papei a ars toată noapte, dar nimeni din serviciile de securitate nu s-a întrebat de ce.

Papa nu a fost supus unei autopsii, spre consternarea opiniei publice. S-a spus că, Papa a fost otrăvit. Când a fost descoperit, el ținea în mână o foaie pe care scrise schimbările pe care trebuia să le facă.
Papa Ioan Paul al II-lea a fost succesorul lui Luciani. El nu a aplicat nicio măsură prevăzută de Luciani.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Secrete pe care le ascunde Papa

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×