Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Contactul dintre extraterestrii si civilizatia umana

Contactul dintre extraterestrii si civilizatia umana

Realitatea contactului extraterestru cu civilizatia umana devine tot mai clar odata cu trecerea timpului, avand in vedere ca fluxurile de informatii care atesta prezenta extraterestra si influenta pe care acesta a avut-o asupra omenirii isi fac tot mai des aparitia.

In timp ce foarte multi dintre noi avem in continuare foarte multe indoieli in legatura cu aceasta realitate, din ce in ce mai multe persoane incep sa realizeze adevarul despre care s-a discutat vreme de secole. O astfel de dovada este cea oferita recent de guvernul mexican care a facut publice documentele si imaginile obiectelor descoperite pe situl arheologic de la  Calakmul, Mexic. Aceste obiecte au puterea de a demonstra contactul dintre extraterestrii si rasa umana.

Multumirile speciale pot fi oferite celor de la Institutul National de Antropologie si Istorie din Mexic (INAI), cei care au descoperit aceste discuri fascinante. Aceasta noua descoperire loveste puternic secretul care a fost creat intentionat in jurul adevaratei istorii a Pamantului nostru. Discurile sunt o creatie Maya si au fost descoperite in urma cu aproximativ 80 de ani, potrivit celor de la INAI. Aceste piese arheologice uimitoare au mai fost prezentate si inainte si vor face obiectul unui documentar produs de Raul Julia-Levy si regizat de Juan Carlos Rulfo, castigatorul festivalului Sundance 2006, cu filmul “In The Pit”. Documentarul se anunta a fi unul senzational, fiind in prezent intutulat “Revelations of the Mayans 2012 and beyond”.

“Mexic va lansa manuscrise, artefacte si documente importante care vor demonstra contactul dintre civilizatia Maya si extraterestrii, iar toate informatiile vor fi sutinute de arheologi.”, a declarat Juan Carlos Rulfo. “Guvernul mexican nu face aceasta declaratie pe cont propriu, tot ceea ce vom prezenta va fi sustinut de dovezi stiintifice.”

Guvernul mexican pregateste eliberarea acestor secrete de stat, secrete care au fost protejate timp de aproximativ 80 de ani. Desi fotografiile discurilor au fost prezentate pentru prima data de Klaus Dona si Dr. Nassin Haramein in timpul unei conferinte care a avut loc la Saarbrucken, Germania, in luna iunie a anului 2011.

Discurile antice de origine maiasa descriu contactul cu civilizatiile extraterestre. Mai jos putem observa una dintre discurile despre care am discutat pana acum. Diferite zone au fost numerotate astfel incat sa putem discuta despre fiecare imagine descrisa.

1. Acesta este pamantul si atmosfera sa. Acest lucru este ilustrat prin doua inele.

2. si 3. Aceasta este o cometa sau un asteroid care se indreapta catre Pamant.

4. Aceasta este o nava spatiala special conceputa pentru a lovi sau pentru a devia cometa.

5. Acesta este un astronaut care se afla la controlul navei.

6. Aceasta este o nava spatiala controlata inteligent.

 Luis Augusto Garcia Rosado este cel mai inalt oficial guvernamental al statului Mexic care a decis sa rupa tacerea despre aceasta realitate ascunsa. Rosado a vorbit despre contactul“dintre maiasi si extraterestrii, sustinut de traducerile unor manuscrise pe care guvernul le-a pastrat ascunse in seifuri subterane”. De asemenea, acesta a mentionat si existenta unor“piste de aterizare din jungla vechi de 3.000 de ani”.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Contactul dintre extraterestrii si civilizatia umana

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×