Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Site-uri cu informatii falsificate, informatia e puterea

Site-uri cu informatii falsificate, informatia e puterea

De multe ori cand cautam o informatie pe internet vream ca acea informati sa fie adevarat si sa nu fie falsa. In goana dupa trafic copii cu siteuri si bloguri posteaza posteaza fel de fel de stiri inventate de iei sau copiate din alta parte. Pe blogul lui mihaivasilescublog am gasit acele siteuri care trebuie evitate, in presa romaneasca ne trebuie informatie clara curata si onesta, nu siteuri care pacalesc vizitatorul cu un titlu fals si cand intri pe site gasesti numai reclame si informatia este 0, google nu cauta asta.
Asa ca siteurile   cocoon.ro;  efemeride.ro;  lovendal.ro sunt niste siteuri cu articole copiate numai despre minciuni ozn, conspiratii si teleportari numai vrajeala lumea este saraca, munceste din greu pe bani si voi postati numai abureli.

Apreciez blogul lui  mihaivasilescublog deoarece a postat lista siteurilor care trebuies evitate deoacere stirile lor nu prezinta credibilitate, mai este si siteul ala onlinereport  care numai stiri aiurea si nu sunt credibilie.
Cum trebuie sa sunte o stire credibila? introducere cuprins si incheiere
vizitatorul cauta informatia concreta nu minciuni ozn si alte studii facute de crecetatorii care habar nu au pe ce lume traiesc, iei cred ca ne fraieresc pe noi cu stiri false si cu titluri socante, stii care este teoria conspiratiei. Lesin de ras cand vad cat de creduli sunt unii.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Site-uri cu informatii falsificate, informatia e puterea

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×