Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Utilizari ale zaharului pe care nu le stiai

Utilizari ale zaharului pe care nu le stiai


Dar zahărul are și alte utilizări mai puțin știute, așadar dacă te-ai hotărât să nu mai consumi la fel de mult ca înainte, iată ce mai poți face cu zahărul.

Dar zahărul are și alte utilizări mai puțin știute, așadar dacă te-ai hotărât să nu mai consumi la fel de mult ca înainte, iată ce mai poți face cu zahărul.

Zahărul tos este un produs foarte controversat, având în vedere faptul că este prelucrat sintetic. Foarte mulți medici atenționează că un consum ridicat de zahăr poate cauza probleme grave de sănătate. Dar zahărul are și alte utilizări mai puțin știute, așadar dacă te-ai hotărât să nu mai consumi la fel de mult ca înainte, iată ce mai poți face cu zahărul.
Utilizări mai puțin știute ale zahărului – cremă exfoliantă pentru ten și piele cu zahăr

Zahărul poate fi folosit pentru curățarea tenului și a pielii. Este o rețetă simplă și se poate aplica foarte ușor. Nu mai este necesar să cumperi diverse produse pentru curățarea tenului când ai zahăr în casă. Amestecă jumătate de cană de zahăr cu jumătate de cană de ulei de măsline sau de nucă de cocos și dacă vrei cu câteva picături de ulei esențial pentru parfumarea pielii. Apoi, pune crema obținută într-un borcan etanș și las-o la frigider. Se folosește la duș pentru curățarea pielii, cam o lingură la fiecare spălare. Această cremă de exfoliere îți va lăsa pielea foarte catifelată.

Zahărul poate fi folosit pentru curățarea unor lucruri din bucătărie greu de curățat, așa cum este filtrul de cafea. Se pune un sfert de cană de zahăr în apă, apoi se toarnă în filtru și se dă drumul ca și cum ar face cafea. Se poate face ori de câte ori este nevoie.
Utilizări mai puțin știute ale zahărului – zahărul ajută la îndepărtarea unor pete neplăcute

Petele de iarbă sunt foarte neplăcute, dar zahărul le poate scoate foarte ușor. Ai nevoie de două linguri de zahăr și puțină apă, cât să se formeze o pastă groasă. Pasta se aplică direct pe pata de iarbă, se lasă să acționeze cam o oră și se spală haina în mod obișnuit. Rezultatul este senzațional.

Petele de lipici de pe mâini sunt o altă provocare. Dar dacă amesteci zahăr cu puțin ulei de gătit și freci mâinile, lipiciul dispare. Poți să încerci acest truc și la murdăria care persistă pe mâini și nu iese cu săpun.

Pentru păstrarea florilor de vază cât mai mult timp se pun în apa pentru flori trei linguri de zahăr. Apoi, tulpinile florilor de taie cu ajutorul unui cuțit pe diagonală pentru a pătrunde mai bine apa cu zahărul. Vei rămâne uimită cât de bine vor rezista florile.
Utilizări mai puțin știute ale zahărului – zahărul este excelent pentru îndepărtarea unor insecte

Zahărul se mai pune la rădăcina plantelor invadate de dăunători din specia nematod, specie de viermi de grădină. Aceștia dispar dacă pui zahăr, deoarece zahărul stimulează dezvoltarea viermilor buni.

Dacă pui câteva cuburi de zahăr în cutia de biscuiți sau în locul unde ții pâinea, acestea se vor păstra mai mult timp proaspete.

Zahărul amestecat cu praful de copt este o soluție excelentă pentru a scăpa de gândacii de grădină sau de furnici. Se pun cantități egale din ambele ingrediente, apoi se pune pudra rezultată în locurile de trecere ale insectelor.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Utilizari ale zaharului pe care nu le stiai

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×