Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Japonezii vor sa construiasca un zgarie nori de 1.700 de metri

Japonezii vor sa construiasca o cladire inalta de 1,7 kilometri

Nu se lasă prejos nici japonezii! După ce arabii din Golf deţin de mai mulţi ani recordul pentru cea mai înaltă clădire din lume (Burj Khalifa – 832 metri), Japonia vrea să dărâme acest record prin construirea lui “Sky Tower Mile”, o clădire care va măsura 1700 de metri, adică 1,7 km, fiind astfel de peste 2 ori mai înaltă decât clădirea arabilor!
Proiectul grandios prevede construirea giganticului zgârâie-nori în Golful Tokyo, la sud-est de capitala Japoniei, oferind facilități rezidențiale și comerciale pentru 55.000 de persoane. În plus față de turnul principal, proiectul mai prevede o serie de insule hexagonale, care vor avea rolul de a ajuta la protejarea orașului de inundații și la oferirea unei baze pentru mai multe locuinţe ce vor fi construite în viitor.
Energia electrică a clădirii va fi generată de o combinație de panouri solare, turbine eoliene și colonii de alge situate pe insulele din apropiere. De asemenea, turnul va fi capabil de a colecta și a stoca apa de ploaie, aşa că nu va mai fi nevoie de a pompa de jos.
Proiectul ambițios se află în etapele de planificare, cu un termen de finalizare stabilit pentru 2045.
Eu n-aş investi într-un asemenea proiect ambişios în Japonia, ţara cutremurelor, a erupţiilor vulcanice şi a tsunamiurilor. Nu degeaba profetul Edgar Cayce spunea că insulele japoneze se vor prăbuşi din cauze naturale, iar această ţară va dispărea complet.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Japonezii vor sa construiasca un zgarie nori de 1.700 de metri

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×