Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Reinvierea lui Iisus - adevar sau mit

Reinvierea lui Iisus - adevar sau mit

Este pregătită omenirea să accepte ipoteza conform căreia Christos a fost extraterestru? Greu de răspuns la această întrebare. Cert este că sunt câteva întâmplări care ridică anumite semne de întrebare.

Nașterea lui Christos a fost vegheată de o stea misterioasă. Ar fi putut fi acest fenomen datorat apariției unui OZN? Christos vindeca bolile, avea puteri miraculoase. Christos s-a ridicat la cer într-un nor argintiu.

Cum a fost posibil ca mormântul lui Christos să fie gol, atâta timp cât romanii l-au păzit zi și noapte? Christos își anunță propria moarte. Este un adevărat profet. Christos a spus că el este rege dintr-o altă lume.

Tezele gnostice ni-l prezintă pe Christos ca fiind un personaj total diferit față de ceea ce susțin reprezentanții bisericii catolice și ortodoxe. Venirea lui Christos printre oameni nu este una întâmplătoare. El este cel care a adus cunoaşterea, valorile spirituale, credința.

Zaharia Sit chin, specialist în civilizația sumeriană, a făcut traducerea unor tăblițe sumeriene, în care textul vorbește despre Dumnezeu care a creat lumea. Fără el, omenirea nu ar fi existat. Un Dumnezeu nepământean cu o putere uriașă. El și-a trimis pe pământ reprezentanții săi care au ajutat omenirea să se dezvolte spiritual și nu numai.

În toate culturile și religiile lumii întâlnim teza conform căreia personaje misterioase au venit din cer pentru a ajuta omenirea. Ce s-ar fi întâmplat cu omenirea fără acest ajutor? În multe culturi se vorbește despre teoria vechilor astronauți. Entități venite din cer care au ajutat omenirea să se dezvolte. Mărturii sunt piramidele, construcțiile megalitice și alte artefacte misterioase.

În anul 1968, cercetătorul elvețian Eric svon Danion a scris o carte care a făcut înconjurul lumii. Cartea se numea Prezența extratereștrilor și aducea probe la teza conform căreia extratereștrii au avut un rol important în formarea și evoluția omului modern.

Îngerii care au anunțat-o pe Maria că-l va naște pe Christos sunt extratereștrii. Christos vine dintr-o lume evoluată, extraterestră, susține Danion. Codexul Nada Hamado care a fost ținut ascuns mult timp, susține teza conform căreia entitățile extraterestre sunt la originea religiei creștine și a evoluției spirituale și materiale a omenirii.

Credem sau nu în această teză, rămân câteva întrebări la care trebuie să aflăm răspunsul. Cum a fost posibil ca Iisus Christos să reînvie, după ce a fost crucificat? Cum a fost posibilă crearea lui Christos în condițiile date?

Bursa, Conductus, Mohamed, Moise, cu toții sunt morți. Singurul care reînvie este Christos. Cum a fost posibil acest lucru? Reînvierea este un fapt fantastic sau un mit? Fiecare dintre dumeavoastră trebuie să alegeți propria variantă.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Reinvierea lui Iisus - adevar sau mit

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×