Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Comoara din haina de la second hand, diamante veritabile

Comoara din haina de la second hand, diamante veritabile.

Ca tot vine vorde de haine si de second hand, strainii nu mai poarta hainele si le dau la export in romania pentru ca iei au bani si isi cumpara altele.

Eu am luat de la second hand numai haine de firma si noi cat de cat nu dau numele firmei ca sunt firme grele si pretul este destul de mic avand in vedere firma originala. 
O tânără din Gherla susține că ar fi dat norocul peste ea chiar când se aștepta mai puțin și ar fi găsit o adevărată comoară într-un magazin de haine ”la kil”.
Potrivit Gherla Info, femeia și-ar fi cumpărat zilele trecute o pereche de pantaloni de la un un magazin second-hand din centrul oraşului Gherla, județul Cluj.
Ajunsă acasă, a vrut să îi spele și, din obișnuință, ar fi verificat buzunarele. În unul dintre ele, femeia ar fi găsit două plicuri pe care scria ”Diamanten”, iar în interior erau câteva pietricele strălucitoare. Încrezătoare că a a dat norocul peste ea, aceasta a dus comoara la un bijutier, doar ca să descopere că ține în mână 36 de diamante veritabile. Fericită, aceasta a decis să vândă pietrele prețioase pentru a-și putea face cadou o mică vacanţă cu familia în străinătate. Cum tânăra vrea să își păstreze anonimatul, iar povestea ei sună a film american, nu putem ști cu siguranță dacă lucrurile chiar așa s-au întâmplat. Cert este că la sfârșitul anului trecut, un alt client al magazinului din Gherla s-a lăudat că ar fi găsit o bancnotă de 10 lire sterline într-o geacă.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Comoara din haina de la second hand, diamante veritabile

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×