Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Creatura cu ochii rosii, caine inalt de 2 metri

Creatura cu ochii rosii, caine inalt de 2 metri


A fost descoperit mormântul unei creaturi demonice. CÂINELE-DIAVOL avea 2 metri şi aproape 100 de kg
Arheologii au descoperit rămăşiţele unui aşa-zise „creaturi-diavol” legendare din secolul al 16-lea. Culmea, scheletul a fost îngropat într-o biserică.
Cunoscut sub numele de „Black Shuck”–un nume care se crede că derivă de la un vechi cuvânt englezesc, echivalent al „demonului negru”–această creatură, un câine înalt de 2 metri, se spune că aducea moartea în multe poveşti de acum 500 de ani. În secolul al 16-lea, locuitorii din Insulele Britanice au fost îngroziți de morţile brutale comise de acest diavol gigant, cu ochii roșii.
A fost nevoie de aproximativ 500 de ani pentru ca arheologii să descopere rămăşiţele pământeşti ale acestui monstru, aflate sub ruinele Mănăstirii Leiston din Suffolk (Anglia), într-un mormânt anonim de 70 de cm adâncime, mai multe fragmente ceramice acoperind trupul bestiei. Masivul schelet a fost analizat de către un medic veterinar, care a concluzionat că bestia cântărea aproximativ 90 de kg atunci când trăia, în timp ce măsura numai puțin de 2 metri.
Aceste rămășițe ar fi putut aparținut temutului „Black Shuck”? Dacă da, de ce a fost înmormântat într-o mănăstire (deci pe un pământ sfânt), după toate atrocitățile comise? A fost vorba de un fel de ritual secret de înmormântare?

Potrivit legendei, bestia şi-a făcut prezența sa în timpul unei furtuni pe 4 august 1577, la Biserica Sfânta Treime din Blythburgh, aproape 11 km de Leiston, Suffolk. Temându-se pentru viața lor, sătenii şi-au găsit adăpost în interiorul bisericii, dar ușile din lemn masiv nu au putut rezista furia fiarei. Se spune că ghearele fiarei pot fi văzute şi astăzi pe uşa bisericii.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Creatura cu ochii rosii, caine inalt de 2 metri

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×