Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cavalerii cerului, fiinte din alte dimensiuni asistau la marele razboi

Cavalerii cerului, fiinte din alte dimensiuni asistau la marele razboi


În Primul Război Mondial, în primele luni de la declanșarea conflictului, mai multe apariții pe cer au stârnit panică printre soldați. Acestea au fost numite armata fantomă.

S-a spus că s-a creat o breșă în timp și ființe din alte dimensiuni asistau la marele război care începuse.Astfel de apariții sunt consemnate în documente ale armatei engleze.

În 27 agust 1914, locotenentul colonel Seldon și încă doi ofițeri se aflau în fruntea unei coloane de soldați. Ofițerii au consemnat într-un document că au fost uimiți să constate că la o anumită distanță o altă coloană de soldați mărșăluia. Ei au văzut forme ciudate de cavaleri și cai albi.

Seldon a trimis mai mulți soldați în recunoaștere. La întoarcere, aceștia au raportat că în momentul în care s-au apropiat, misterioasa coloană a dispărut.

Seldon a notat în documentul pe care l-a înaintat superiorilor săi că nu încerc să rezolv misterul, eu doar relatez faptele.

Următoarea relatare a fost publicată într-o publicație engleză, în 29 aprilie 1940. Istoria a fost relatată de un căpitan al Statului Major din British Intelligence. Întâmplarea s-a petrecut în anul 1918, pe un front din Belgia. Englezii au fost martori la un bombardament haotic pe care avioanele germane îl efectuau. Germanii bombardau un câmp gol, iar soldații infanteriei germane fugeau într-o dezordine greu de imaginat.

Englezii nu înțelegeau ce se întâmplă cu soldații germani care aruncau armele și hrana și strigau că se retrag. Ceva mai târziu, căpitanul a înterogat câțiva prizonieri germani și toți au spus aceeași istorie. Germanii au văzut pe un deal din apropiere o formație de cavalerie formată din cavaleri pe cai albi. Cu toate că au deschis focul, niciun călăreț nu a fost împușcat.

Cavaleria înainta în liniște la trap. În fața lor, călărea conducătorul care avea o siluetă înaltă și suplă, la șold avea o sabie mare, asemănătoare cu cea folosită de cruciați.

O altă întâmplare misterioasă s-a petrecut spre sfârșitul războiului, atunci când mai mulți răniți aflați într-un spital englez au susținut că în cursul ultimului atac la care participaseră au fost martori la apariția unui călăreț care purta armură. Părul era blond și-i cădea pe umeri.


Mulți soldați au fost convinși că l-au văzut pe Sfântul Gheorghe care le venise în ajutor.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Cavalerii cerului, fiinte din alte dimensiuni asistau la marele razboi

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×