Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ce trebuie sa stim cand luam vitamine

Ce trebuie sa stim cand luam vitamine

Cercetatorii americani au ajuns la cateva concluzii interesante privind administrarea vitaminelor sub forma de suplimente. Pentru asigurarea unei bune functionari a organismului, ingerarea vitaminelor poate fi solutia potrivita.

Un lucru extrem de important de precizat este sa consultam un doctor inainte de a lua suplimente vitaminice. Luate dupa ureche, acestea ne pot face mai mult rau. De multe ori avem impresia ca ne lipseste o anumita vitamina, iar problema din corpul nostru s-ar putea sa fie complet diferita.

Vitaminele sunt micronutrienti de care corpul nostru are o nevoie acuta. Ideal este sa luam vitaminele din alimente, in special din fructe si legume. Expertii de la Universitatea din Maryland sustin ca e foarte important ca vitaminele sa fie luate la circa o ora dupa ce am mancat si nu inainte. Acestea trebuie ingerate dupa masa pentru a nu face rau stomacului.
Este foarte important, de asemenea, ca vitaminele sa fie luate in fiecare zi la aceeasi ora. Administrarea acestora trebuie sa respecte o rigoare clara. Este la fel de important programul ingerarii suplimentelor precum numarul de mese de peste zi si orele la care trebuie luate.

Degeaba iei vitamine daca nu mananci. Carentele se pot multiplica. Printre cele mai cunoscute semne ca iti lipsesc vitaminele se numara durerile musculare, senzatia de oboseala permanenta, tulburarile de vedere, acutizarea starii de anxietate etc. Evita, pe cat posibil, sa te indopi cu astfel de suplimente.

Consulta medicul inainte de a cumpara vitamine de la farmacie. E ideal sa ai o recomandare pentru ca farmacistul sa ti le ofere pe cele care ti se potrivesc cel mai bine si nu iti dauneaza in niciun fel.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Ce trebuie sa stim cand luam vitamine

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×