Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Metoda japoneza de relaxare, garantata relaxare

Metoda japoneza de relaxare, garantata relaxare

In momentele tensionate iti este foarte greu sa te concentrezi, ai palpitatii, iti transpira palmele si te simti complet pierdut. Astfel de experiente se intampla de obicei inaintea unui examen, a unei intalniri sau discutii importante, dar si in situatii de criza. Desi probabil ca sfatul pe care il auzi cel mai des este sa te relaxezi, intrebarea evidenta este "Cum?". Cum poti controla reactii ale corpului tau care sunt aparent involuntare si de necontrolat?

O practica veche japoneza ar putea avea cheia pentru aceste intrebari. Potrivit medicinei traditionale japoneze, fiecare deget de la o mana reprezinta o stare sau o atitudine negativa. Iar o tehnica simpla, care dureaza numai cinci minute, te poate ajuta sa reduci fiecare stare in parte.
Iata care este senzatia controlata de fiecare deget:

Degetul mare - Grija

Dgetul aratator - Teama

Degetul mijlociu - Furia

Degetul inelar - Tristetea

Degetul mic - Stima de sine

Pentru a practica tehnica de relaxare japoneza, prinde Fiecare deget cu mana opusa, inconjurandu-l cu toate degetele, ca si cum te-ai fi lovit.

tine Fiecare Deget astfel, timp de un minut. Vei realiza ca are efect atunci cand vei simti pulsatiile degetului.Strangere deget

Strangerea degetului mare va elimina sentimentele de grija si anxietate. in cazul celui aratator este calmata frica, cel mijlociu te ajuta sa-ti controlezi furia, degetul inelar estompeaza senzatia de tristete si nemultumire, iar cel mic te ajuta sa iti recapeti increderea in tine, sa fii mai optimist si mai increzator.

O alta metoda de a te calma este aceea de a aplica putina presiune in centrul palmei cu degetul mare al celeilalte maini. Apasa timp de un minut. Aceste tehnici vechi de mii de ani sunt utile pentru a-ti redobandi starea de calm si echilibrul de care ai nevoie in momente de stres.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Metoda japoneza de relaxare, garantata relaxare

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×