Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dincolo de coincidente si normal

Dincolo de coincidente si normal

La 4 mai 1882 canoniera braziliană Araguari, condusă de locotenentul Veira, a pescuit din apele oceanului o sticlă sigilată. În interiorul sticlei era o pagină ruptă din Biblie pe care cineva scrisese următorul text, la bordul navei Sea Hero a izbucnit o revoltă.

Căpitanul a fost ucis și primul ofițer a fost aruncat în apă. Pe mine, ofițerul secund, m-au forțat să conduc vasul către gurile Amazonului.

Căpitanul canonierei hotărăște să plece în căutarea navei, către gurile Amazonului. După două ore, a reușit să se apropie de Sea Hero.

A fost deschis focul asupra navei și rebelii au fost obligați să se predea. La bord l-au descoperit pe ofițerul secund care fusese luat ostatec.

Locotenentul Veira a rămas surprins când a aflat numele căpitanului vasului. El verificase registrul Loyd și acolo figura un alt nume. Surpriza nu s-a oprit aici. Ofițerul secund de pe navă l-a întrebat pe Veira prin ce miracol s-a aflat în zonă. Acesta i-a relatat povestea cu textul descoperit în sticlă. Locotenentul nu avea habar despre acea sticlă. Mai mult, el a spus că nu a avut la îndemână cele necesare pentru a scrie un text, fiind izolat în cala navei.

Multă vreme, misterul a rămas nedezlegat. După un timp, autorul cărții Sea Hero, care fusese publicată cu 16 ani înainte de acest eveniment, a mărturisit că a avut o idee atipică de a face publicitate cărții.

A cumpărat 5000 de sticle în care a introdus câte o foaie din Biblie pe care scrisese textul cunoscut. Textul a corespuns întâmplării care urma să se producă peste 16 ani.

Întâmplarea următoare s-a produs în Franța, în timpul celui de al Doilea Război Mondial. În una din nopți, la ușa unei case parohiale s-a prezentat o doamnă care l-a rugat pe preot să se prezinte la o anumită adresă pentru că un tânăr este grav bolnav.

Femeia era extrem de supărată și a părăsit în grabă casa parohială. Cu toate că oraşul era sub ocupație germană, preotul s-a deplasat la adresa dată. Preotul a avut surpriza să constate că la adresa respectivă locuia un tânăr, dar care era sănătos.

Pentru că era noapte, tânărul l-a invitat pe preot la o ceașcă de ceai. După ce au discutat cât se poate de cordial, tânărul povestindu-și viața, preotul a plecat.

La câteva minute, casa în care locuia tânărul a fost bombardată și tânărul a murit. Preotul s-a reîntors la locul faptei de unde a recuperat actele de identitate ale tânărului.

Printre acestea era și o poză cu o femeie așezată în sicriu. Pe verso era scris, mama și data morții acesteia. Femeia murise cu trei ani în urmă. Preotul a recunoscut femeia. Era persoana care venise la casa parohială.
This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Dincolo de coincidente si normal

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×