Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Remediile pe baza de echinaceea, cand are efect maxim echinaceea

Remediile pe baza de echinaceea, cand are efect maxim echinaceea

In ce cazuri mai e buna echinacea: atunci cand simtim ca ne incearca raceala, cand avem infectii in gat, ale amigdalelor sau ale sinusurilor care nu mai cedeaza.


Odata cu acestea, cedeaza si infectiile renale, unele boli de piele de origine infectioasa sau chiar tumori benigne. Echinacea este in primul rand e indicata persoanelor relativ sanatoase, care vor sa previna bolile respiratorii din timpul iernii, care sunt sensibile la frig, care fac guturai, se confrunta cu umflarea amigdalelor sau a ganglionilor la cea mai mica pala de curent.

Tratamentul cu echinacea poate fi asociat cu medicatia chimica. In uz extern, sucul proaspat sau unguentele si cremele pe baza de echinacea se aplica pe rana pentru a impiedica inmultirea bacteriilor.

Studii stiintifice au demonstrat ca vitamina C combinata cu echinacea reduce incidenta racelii cu 86%, echinacea simpla, cu 65%, iar atunci cand boala deja s-a instalat, echinaceea reduce dezvoltarea racelii cu 33%.

Persoanele care sufera de leucemie e bine sa evite tratamentul cu echinacea deoarece aceasta planta determina cresterea numarului de celule albe din sange.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Remediile pe baza de echinaceea, cand are efect maxim echinaceea

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×