Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Remediu contra cancerului si bolilor de inima

Remediu contra cancerului si bolilor de inima

Consumul de nuci ar putea reduce drastic riscul de atac de cord si cancer. De asemenea, creste speranta de viata, scriu cei de la The Telegraph. Studiul, realizat de Imperial College London, arata ca oamenii care consuma cel putin 20 de grame de nuci zilnic au sanse mai mici de a dezvolta boli grave.

Nucile Reduc Riscul de a avea o boala de inima cu aproape 30%, pe cel de cancer cu aproape 15%, iar pe cel de moarte prematura cu aproape 22%. Consumul de nuci este ascoiat cu o scadere de 40%  a riscului de diabet. O alta descoperire a studiului este ca nucile reduc la jumatate riscul de a muri din cauza unei boli respiratorii.

Subiectii studiului au mancat o varietate de oleaginoase precum nuci, alune, migdale, alune de padure, caju, fistic, nuci pecan, nuci braziliene si arahide.Toate aceste alimente protejeaza organismul de boli de inima si reduc riscul de moarte prematura. S-a descoperit ca arahidele reduc in special riscul unui atac de cord, iar nucile reduc riscul aparitiei cancerului.

Unul dintre co-autorii studiului, Dagfinn Aune, de la Imperial College London a declarat: „Nucile si alunele sunt bogate in fibre, magneziu si grasimi polisaturate- nutrienti benefici pentru reducerea riscului de boli cardiovasculare si reducerea nivelului de colesterol. Unele nuci, in special cele pecan, sunt pline de antioxidanti care  lupta impotriva stresului si reduc riscul de cancer“.

Chiar daca aceste fructe sunt bogate in grasimi, ele pot reduce obezitatea, sugereaza cercetatorii. Datele provin din analiza  a 29 de studii anterioare la care au participat mai mult de 800.000 de participanti.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Remediu contra cancerului si bolilor de inima

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×