Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

ISIS va lansa un val de atacuri cu masini capcana in toata Europa

ISIS va lansa un val de atacuri cu masini capcana in toata Europa

Amenințarea teroristă în Europa nu a fost niciodată atât de ridicată, în ultimii 20 de ani, cum este în această perioadă, atrag atenția șefi de servicii secrete. Retragerea a mii de jihadiști din Siria și Irak aduce un pericol fără precedent pe continentul european.

ISIS plănuiește să lanseze un val de atacuri cu mașini-capcană în orașele din Europa, a avertizat recent un șef de servicii secrete.

Coordonatorul contra-terorismului la nivelul UE, Gilles de Kerchove a atras atenția că Europa trebuie să fie pregătită pentru "exodul" a mii de militanți islamiști care fug din Irak și Siria, pe măsură ce ISIS pierde teren în aceste teritorii.

Gilles de Kerchove a mai spus că există un risc tot mai mare ca Libia să devină terenul de lansare a unor atacuri devastatoare asupra Europei.

"Credem că ISIS își schimbă pas cu pas modul de operare în Europa. Mașinile-capcană sunt o variantă. Știm cât de mult au evoluat tehnicile Statului Islamic în materie de dispozitive explozive. O altă îngrijorare este utilizarea armelor chimice", a mai spus de Kerchove.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

ISIS va lansa un val de atacuri cu masini capcana in toata Europa

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×